Fotó: Northfoto

Idén csak természetesen!

Volt már szó róla, de nem győzzük eleget hangsúlyozni mennyire üde és friss lesz az idei sminkdivat! Végre elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat

Vége a túlrajzolt szemöldök kultuszának! Idén a természetes hatás a kelendő, amit a színes szemöldökspirálokkal, gélekkel érhetünk el. Tartja magát a természetes vastagság, de már nem a karakterizáláson van a fókusz, hanem az ápolt természetességen – írja Larion Oscar sminkmester a life.hu- megjelent cikkében.

Ebben a szezonban a közkedvelt szemhéjkrémek nyújtotta fényes hatású szemfestés mellett nagyon trendi lesz a fémes csillogás. Az extrém szemfestésekhez ideje lesz beszerezni króm- és metálfényű szemfestékeket. A szemhéjszínek is változatosak idén. A legmenőbb árnyalatok a mogyoró, a rózsaszín, a narancs, a pink, a sárga, a levélzöld, a felhőkék, a niagara, a kale-zöld.

Az új semleges szín ebben a szezonban a rózsaszín, amitől ártatlanul friss lesz a megjelenés. Igazán jól jönnek most azok az univerzális termékek, amikkel egyszerűen lehetünk trendi és friss. Ugyanazt az árnyalatot tedd a mozgó szemhéjakra, finoman érzékeltetve a rózsaszín ártatlanságát, valamint élénkíthetjük vele az orcát és az ajkat is.

Újra divat a monokróm stílus, azaz ugyanolyan színű legyen az arcpirosító és az ajakrúzs is, így teremt harmóniát az új megjelenés.

Az ajakfestés is visszafogottabb lesz, a legtermészetesebb hatás érdekében újra divat lesz az áttetsző, vizes hatású szájfény, amitől frissebb és teltebb hatásúak lesznek az ajkak. De a pasztell árnyalatú ajakrúzsok is igen népszerűek lesznek. Az élénkebb színeket kedvelőknek viszont itt az új őrület: a lángoló narancs és az élénk pink. Vége az agyonkontúrozott arcnak, helyére a lélegző bőr, a természetes hatású, fényes alapozók lépnek.

Szemrevaló izgalom. Az új trendi szempillafesték a borvöröstől a mélyburgundi árnyalatokig terjed. Nagyon szépen kiemeli ez a szín a szemet, természetesen elsősorban az ősz típusnak áll jól, de ha fekete színnel lealapozod a szempillát, és erre teszed rá a mélybordó árnyalatot, akkor mindenkinek bejöhet ez a kis izgalom.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?