Idén is többezer látogató a Beauty-n!

Teltházas előadások, óriási érdeklődés jellemezte az idei, 27. Beauty Forum Kiállítás és Vásárt a Lurdy Házban. Ezen a helyszínen immár második alkalommal, pénteki és szombati napokon találkozhattak a szakma képviselői hazánk legnagyobb szépségipari szakkiállításán.

A rendezvény sikere számunkra ismét bebizonyította: kiállításunknak van helye a magyarországi piacon. A rendezvényre közel 5000 szakmai részvevő volt kíváncsi annak ellenére, hogy ugyanekkor – idén először – egy másik szépségipari kiállítást is szerveztek az október 26-27-i hétvégére.

A 2018-as év újdonsága a PillaGála volt, amelyre a helyek már a kiállítás előtt két héttel beteltek. Akinek sikerült még időben regisztrálnia, megismerkedhetett az innovatív orosz pillatechnikával, részt vehetett az orosz Karina Tikhonova volume szempilla-hosszabbítás előadásán, és lépésről lépésre követhette a Baalbek Stúdió által bemutatott szempillalifting technikát is. Horváth Anett előadásában nemzetközi körképpel vázolta a hibátlan szempillákat szerte a világból.

A sminkszínpadon is nagy volt a nyüzsgés. Nem csoda, hiszen Dominique Roberts sminkművész, az OMC 2018 világbajnoka, főtámogatónk, a Stella Zrt. képviseletében a helyszínen mutatta be világbajnoki, Catherine Arley – Párizsi Menyasszonyok munkáját.
Emellett láthattunk egyebek mellett feltűnő alkalmi sminket, cut-crease technikát, vagy éppen no make-up camouflage-t  problémás bőrre. Idén becsempészünk egy kis spiritualitást is a sminkbe, és bemutattuk a táncosok világának sminkvarázsát is.
Az előadások alatt, a háttérben pedig már készülődött a 14 versenyző, akik a Make-Up Magyar Kupára jelentkeztek. Az idei év dobogósai, akik közül az aranyérmes Hofer Szilvia képviseli 2019-ben Magyarországot a müncheni International Make-up Championship versenyen. Ezüstérmes lett Tóth Evelin, a harmadik helyen pedig Molnár Katalin állhatott fel a dobogóra.

Továbbra is fontos küldetésünknek tartjuk, hogy támogassuk a jövő nemzedékét, és örülünk annak, hogy a Kozmetikus Diákolimpiákra évek óta egyre több bátor csapat jelentkezik. Idén, a III.  Diákolimpia döntőjében, ahol hat csapat mérte össze a tudását.

A 27. Beauty Forum Szakkiállítás Magyarország tradícionális szépségipari eseménye, amelyen idén mintegy 80 kiállító közel 191 márkája mutatkozott be.

Mindenkit várunk jövőre is, 2019. október 25-26-án, a következő Beauty Forumra a Lurdy Házban!

További képek hamarosan! 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail