Fotó: Northfoto

Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!

Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél

A Mérleg nő – mint például Catherine Zeta-Jones, aki szeptember 25-én született – szellemi beállítottságú, bájos, törékeny alkat. A legjellemzőbb tulajdonsága a harmóniára való törekvés az élet minden területén. Az egyensúlyt azonban nagy kilengések árán tudja megteremteni, amelyek nem látványosak, mert a felszín alatt leplezi.  Hibája, hogy nem tud nemet mondani, hiszen mindent sokáig mérlegel. Félreértelmezett kedvessége lehet a forrása annak, hogy bár igyekszik elkerülni a problémákat, személye vonzza a bonyodalmakat – részletezte a life.hu-n megjelent cikkében Larion Oscar.

Kifinomult ízléssel válogatja össze ruhatárát, ügyel a részletekre, így a kiegészítőknek is passzolniuk kell mindenhez.

Szereti a romantikát, az elegáns helyeket, fontos számára a díszlet, a háttér. Imádja a csillogást, pompát. Kedvencei az opál, a gyémánt, a korall és az igazgyöngy. Sminkje mindig tökéletes, a francia eleganciát részesíti előnyben. A francia nők a klasszikus elegancia nagymesterei. Soha nem kombinálják túl a dolgot, kiegészítőből is mindig csak annyi van rajtuk, amennyi kell. A sminkben is élen járnak, a cicaszem és a vörös rúzs alapvető viseletük.

A Mérleg nő tökéletesen láthatatlan sminkjét diszkrét szemfestéssel fűszerezi, ajkát élénk színűre festi. Nagy gondot fordít a harmóniára, így körömlakkja mindig passzol az ajakrúzsa színével.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?