Katie Holmes is a Nyilas csillagjegyben született Fotó: Northfoto

Így sminkelj, ha Nyilas a csillagjegyed!

Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Nyilas havában születtél

A Nyilas nő mellett elaludni lehetetlen Bár konzervatív, tele van kíváncsisággal és szabadságvággyal. Számára az élet az akadályok legyőzését jelenti. Szereti a sportokat, a természetet, az utazást, a hirtelen elhatározások embere – írja Larion Oscar sminkmester, a life.hu-n.

Ha egy hegyet kell elhordani, abban biztos lehetsz, hogy ő ott terem.

Lelkesedéssel ellensúlyozza a belőle hiányzó óvatosságot, tapintatot. Teljes odaadással veti bele magát a szerelembe is, de nem hosszú időre. A vadászatot izgalmasabbnak találja, mint a célt, amit el akar érni. Vonzza az elérhetetlen. Ragyogó fantáziájával, optimizmusával a mindennapi életből is nagystílű eseményeket formál. Hajlamos arra, hogy nagyobb dolgokba fogjon bele, mint amit be is tud fejezni. Ettől függetlenül optimista, nagy álmodozó, mesélő.

Kedvenc színei között a piros, a zafír, a türkiz és a kék is megtalálható. Komfortzónája ötvözi a sportos eleganciát a női praktikával.

Imádja a no make-upot, számára ideális a BB krém, hogy pillanatok alatt üde legyen tőle az arcszíne. Ezenkívül egy szempillaspirál, valamint egy színezett ajakbalzsam tökéletesen elegendő számára a napi rutinhoz. Ha az alkalom megkívánja, akkor macskaszemeket fest magának, amit egy élénk ajakrúzzsal koronáz meg.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?