Madonna augusztus 16-án, az oroszlán csillagjegyében született. Fotó: Northfoto

Így sminkelj, ha oroszlán a csillagjegyed

Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha az Oroszlán havában születtél

Nagyon tüzes, irányító alkat, szilárd és kissé férfias a viselkedése. Jóindulatú, erőt sugárzó, fenséges megjelenésű. Élénk természetű, tekintélyt parancsoló megjelenésével a társaság középpontja. Sebezhetősége a hiúsága. Szereti, ha dicsérik és hízelegnek neki, mindezt persze ellenszolgáltatás nélkül, hiszen nála ez a természetes. Ha valakit a szívébe zár, azzal nagylelkű, elnéző és a csillagokat is lehozza imádott választottjának – olvasható Larion Oscartól a life.hu-n.

Kényesen ügyel a legapróbb részletekig a megjelenésére, ezért nem lehet nem észrevenni őt. Gyakran választ fényes kiegészítőket, mint a gyémánt, az arany, a rubint vagy akár a hegyikristály.

Csillogni akar mindenáron, arra van szüksége, hogy mindig szeressen, ezért a hódítás számára nem probléma. Sminkje mindig makulátlan. Előszeretettel próbál ki új dolgokat. Imádja a láthatatlan no makeup trendet, ilyenkor egy pórusminimalizáló báziskrémet kever össze a BB krémmel, hogy ragyogóan üde legyen az arcszíne. Szempilláit feketére festi, majd napszemüveg mögé rejti. Aztán feldob egy élénk színű ajakrúzst, és már kész is egy újabb hódításra.

Ha nagy a tét, beveti a titokzatos füstös hatású szemfestést.

Szemhéjkrémmel készít egy bronzos alapot, majd fekete szemceruzával körbekontúrozza alul-felül a szemét, ezután szépen összemossa a széleket, elsatírozza, szempilláit dúsító szempillaspirállal koronázza meg. Highlighterrel titokzatosabbá teszi ragyogó tekintetét, a szemzugba tesz egy kis ragyogást, majd ékesíti az arccsontját. Bronzosítóval élénkíti orcáit. Ajkának érzékiségét egy nude árnyalatú csillogó szájfénnyel fokozza. Semmit se bíz a véletlenre.

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?