Fotó: Northfoto

Íme, a nyár színei!

Melyek azok a színek, formák és stílusok, amelyekkel senki nem foghat mellé legyen szó vízparti partyról, vagy egy egyszerű strandolásról? Larion Oscar most megmutatja!

Kezdjük a készülődést a tökéletes arctisztítással, majd a hidratálással. Ha nappali sminket készítesz, akkor a hidratálás után tegyél fel fényvédőt az arcra. Hangsúlyozd a szemet egy kis mentazölddel és türkizkékkel. Ideális a nappali sminkhez, ha tartós szemceruzákat választasz, amelyekkel pillanatok alatt látványos lehet a megjelenés. Fenségesen mutat ez a két szín a napbarnított bőrön, igazi beach-hangulatot teremt, amelyet vízálló fekete szempillaspirállal lehet megkoronázni. Az ajkak természetességét és ragyogását fokozd egy vizesen csillogó, ápoló, rózsaszínes ajakfénnyel – javasolja Larion Oscar sminkmester.

Az esti készülődés első lépése a bőrtípusnak megfelelő arcápolás, hidratálás. Ha a vendéged napbarnított bőrrel érkezik, akkor az alapozót akár el is hagyhatod. Ha biztosra mennél, akkor használj bőrtökéletesítő primert, majd egységesítsd a bőrszínt egy nagyon könnyű szerkezetű, folyékony alapozóval. Fixáld le a T-zónát porpúderrel. Highlighttal picit hangsúlyozd a szemzugot és az arccsontot. A szemfestéshez használd a naplemente romantikus árnyalatait: a mozgó szemhéjra satírozz egy mandarin árnyalatú szemhéjpúdert, a mélyítővonalra napsárgát, majd szépen mosd össze a színeket, végül padlizsánszínnel mélyítsd a szempillatövet alul-felül. Kontrasztosítsd a színeket egy kis extra feketével úgy, hogy vibráljon a tekintetet! Tedd a fekete szemceruzát a vízvonalra. A szempillákat dúsító fekete szempillaspirállal fesd ki. Az ajkak érzékiségét fokozd egy barackos árnyalatú ajakrúzzsal.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail