India varázsa Rácz Dórával

Bár még soha nem járt az országban, mégis a szívébe zárta Indiát Rácz Dóri, aki egy korábbi Beauty Forum verseny miatt igen alaposan áttanulmányozta az ország kultúráját

L9uiMLI4DqB-Cb6GsngW8ZEWLa4U_3bIKLrADiBJ6_8– Életem első Beauty Forum versenyére készültem. Abban az évben, 2013-ban a sminkverseny témája Bollywood volt. Ahogyan azt a neve is sugallja, India Hollywoodja, azaz sztárvilága kellett megelevenedjen a munkákon. Így hát elkezdtem járni az indiai üzleteket, éttermeket, ismerkedtem az illatokkal, színekkel, ízekkel, anyagokkal. Nagyon érdekes „utazás” volt ez nekem. Több hónapig készültünk mesteremmel, Kovács Barbarával a versenyre, amelyet aztán megnyertem, kvalifikálva magam a müncheni Európa Bajnokságra. Ott ugyanezzel a sminkkel végül szintén első lettem – mesélte Dóra.

S hogy milyen érdekes az élet? Dóra bátyja nem sokkal később kapott egy lehetőséget és csaknem egy évig élt Indiában, így Dóra is jobban megismerhette azt a világot, ahová egyszer személyesen is szeretne eljutni, ha már anno meghozta neki a sikert.

Rácz Dóra azóta is rendszeres látogatója a Beauty Forum Kiállításnak, hol zsűritagként, hol bemutató sminkesként vesz részt kétnapos szépségipari rendezvényünkön.

Rácz Dóra a stafétát Assenbrenner Nikoletta műkörömépítőnek, egykori kolléganőjének adja át, akitől azt kéri, hogy emlékezzen vissza a 2013-as Európa Bajnokságra! Mitől olyan megismételhetetlenül különleges élmény?

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?