Innovatív megoldás a bőröregedés első jeleire!

A bőröregedés első jeleinek – fakó, fáradt arcszín, első finom ráncok – felfedezése az arcbőrön az a pont a hölgyek életében, amikor haladéktalanul elköteleződnek az anti-aging bőrápolás irányában.Ebben a kritikus élethelyzetben a nők egyszerű, hatékony és azonnal látható eredményeket produkáló bőrápolási modellt keresnek. Erre az igényre a Maria Galland kidolgozta a Lumin’Éclat metódust! (x)

A 30-as éveikben járó hölgyek többsége manapság nagyon intenzív, pezsgő életet él. Rohanó életmódjukból fakadóan a stressz, a kialvatlanság, a szegényes (rost- és vitaminhiányos) étrend jellemzi a mindennapjaikat, melyek mind-mind nyomot hagynak a bőrükön is. Ráadásul még a digitális élet – pl. az okostelefonok egész napos bámulása – következményeivel, mint a fáradt szemek és az „SMS nyak” is meg kell küzdeniük. Ez az egészségtelen életmód a bőr idő előtti öregedéséhez vezet. Ugyanakkor tudjuk, hogy ebben az időszakban, tehát 30 éves kortól kezdődik a normál öregedési folyamat is:a hyaluronsav szintézis csökken és elindulnak a katabolikus folyamatok (a szövetek lebomlása) is.

A Maria Galland Lumin’Éclat metódus megadja mindazt, amire a hölgyek ebben az új, eddig ismeretlen élethelyzetükben vágynak. Az exkluzív kezelés, az innovatív aktív hatóanyagokat tartalmazó új termékcsalád és a hatékony életmódbeli tippek segítségével a fáradt arcbőrt újra ragyogóan üdévé teszi, minimalizálja az első finom ráncokat és vonalakat, így friss megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Feléleszti a bőr fiatalosan friss ragyogását!

Ismerd meg a metódust a díjmentes Maria Galland Lumin’Éclat Nyílt Napon!
Részletek >>>

SoinLumin’Éclat– Legyen ez 30+-os vendégeid első anti-aging kezelése!
60 perces szépségrituálé, mely azonnal élénkíti a fáradt, fakó bőrt és feléleszti annak fiatalosan friss ragyogását. Minimalizálja az első ráncokat, az arcbőrt láthatóan és érezhetően selymessé, lággyá és egyenletessé varázsolja.Valódi frissesség “bombaként” újra tündöklővé teszi a fáradt szemkörnyéket. A különleges masszírozó mozdulatok intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

LigneLumin’Éclat – A fiatalosan friss, ragyogó arcbőrért

Innovatív, aktív hatóanyagokat – fitoösszetevők (Kanola) innovatív koktélja; 4 virág komplexe; liposzómás kerti zsázsa és szója kivonat; A-vitamin; barátcserje; A- és E-vitamin komplexe; fügekaktusz kivonat; hyaluronsav; alga&aloe vera komplexe; szőlőmag kivonat és E-vitamin komplexe – tartalmazó új termékcsalád a SoinLumin’Éclat kezelés elvégzéséhez és az otthoni bőrápoláshoz. A sorozat termékei: Lumin’Éclat szérum, Lumin’Éclat selymes krém és a kizárólag professzionális használatra, csak kabin termékként elérhető Lumin’Éclat maszk.

Ismerd meg a kezelést és a termékeket a díjmentes Maria Galland Lumin’Éclat Nyílt Napon! Részletek >>>

Lumin’Éclat életmód tippek
A kiegyensúlyozott életmód is hozzájárul a bőr fiatalos szépségének megőrzéshez, éppen ezért a Lumin’Éclat metódus részeként neves tanácsadók exkluzív fitness, táplálkozás és szépség tippekkel is ellátják a hölgyeket.


A Maria Galland minden egyes kezelése és terméke azonnali és látható eredményeket nyújt, hiszen különleges hatóanyagok kerülnek felvitelre az innováció élvonalából. A termékek fejlesztése során a kutatók folyamatosan figyelik a hölgyek változó igényeit, szükségleteit. Tanulmányozzák életmódjukat és figyelemmel kísérik, hogy az abban bekövetkező változások –milyen hatást gyakorolnak a bőrre és ebből adódóan milyen új igények, szükségletek merülnek fel az arcápolásban. Ezekrereagálva olyan termékeket kínálnak számodra, melyekkel valóban egyedi, különleges, elvárásaiknak tökéletesen megfelelő kezelésben részesítheted vendégeidet.


Vegyél részt a díjmentes Maria Galland Lumin’Éclat Nyílt Napon!

A nyílt nap keretében a tréner vezetésével megismerheted aLumin’Éclat termékeket és gyakorlatban is megfigyelheted/megtapasztalhatod a SoinLumin’Éclat kezelést!

Következő nyílt nap időpontok:
július 4. és augusztus 1.(Jelentkezéshez kattints a dátumra!)
Helyszín: 1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Bejelentkezés a +36 1 237 0370 számon vagy a www.kalcsu.hu oldalon.

Ne feledd, bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára!

A Maria Galland magyarországi forgalmazója:
KALCSU COSMETICS
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
www.kalcsu.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail