Intelligens peptidtechnológia

A KOZMETIKUSOK VISSZAJELZÉSEINEK TÜKRÉBEN – A folyamatosan fejlődő technológiáknak és az új kozmetikai-kozmetológiai vívmányoknak köszönhetően az utóbbi években egyre nagyobb lett az igény a korszerű hatóanyagokra és eljárásokra. Kozmetikusokat kérdeztünk az újgenerációs, intelligens Mesotica hatóanyagkomplexszekkel való tapasztalataikról.

A Mesotica olyan egyedi és világszínvonalú, egymásra épülő és szinergiában lévő termékeket alkotott meg, melyek kiemelkedő eredményeket mutatnak mind az anti-aging, mind a különböző bőrproblémák megoldása terén. Alapja az intelligens peptid-technológia és az olyan innovatív hatóanyagkomplexek, melyek eredményesen aktiválják az öregedő és sérült bőr önmegújító folyamatait. A termékek széles skálája személyre szabott, és különböző árfekvésű kezeléseket tesz lehetővé, az alapkezelésektől a komplexebb megoldásokig. Termékcsaládunk másfél éves múltra tekint vissza, és egyre több kozmetikus használja nagy elégedettséggel és folyamatos érdeklődéssel.

Hallgasd meg Tóthné Hajdu Gabriella „Újgenerációs hatóanyagok: Fókuszban a peptidek” c. előadását az Őszi Beauty szakkiállításon, október 26-án, pénteken a Lurdy Házban!

Tóthné Hajdu Gabriella Kozmetikusmester, az InnoDerm Kozmetikusképző és Továbbképző Iskola igazgatója

„A Mesotica céggel 2017-ben ismerkedtem meg. Kozmetikai termékeik egyedi összetétele, valamint a cégvezetés profizmusa nagyon pozitív benyomást keltett bennem. Kozmetikus oktatóként fontos számomra, hogy a tanulóink a szakvizsgán maximálisan megfeleljenek az előírt követelményeknek. Az egyik vizsgakövetelmény a speciális arc- és testkezelés. Ennek kivitelezéséhez olyan anyagokra, kozmetikumokra van szükségem, melyek teljes mértékben megfelelnek a vizsgaszabályzatban leírt kritériumoknak.
Diákjaink számára különösen érdekes lehet, hogy a termékeket csak kozmetikusok számára forgalmazzák, és ezekről továbbképző tanfolyamokat tartanak az érdeklődőknek. Emellett fontosnak tartják, hogy használat előtt alaptanfolyam keretén belül, felkészült oktatók segítségével szerezzenek ismereteket a kozmetikusok a termékek felhasználásáról.
A Mesotica nemzetközi kutatásokból fellelt alapanyagokból, itthoni laboratóriumban készült termékeket, peptideket forgalmaz. A termékek összetétele különleges, hatóanyagaik igazi ritkaságnak számítanak a kozmetikai piacon. A különböző anti-aging kezelésekre alkalmas bioaktív peptidkombinációkkal igazán hatékony a bőr táplálása, regenerálása.
Különleges, kreatív és újszerű gondolkodásával a Mesotica egy teljesen új vonalat hozott a kozmetikai regeneráló- és ránctalanító kezelésekbe.”

Gáspár Ágnes Aranykoszorús kozmetikusmester, kitüntetett gyakorlati oktató

A mezoterápia tűs és tűnélküli formáját egyaránt alkalmazom és oktatom, hosszú évek óta. Megszállottan keresem a legújabb hatóanyagokat és eszközöket, melyek az itthoni piacon fellelhetőek. Nagy örömömre a hazai fejlesztésű Mesotica peptidek és a Mesotica kezelésekhez szükséges kozmetikumok fantasztikusan szép eredményeket mutatnak. Oktatóként örömmel tanulok én is újabbnál- újabb hatóanyagokról, és ismerem meg azoknak bőrre gyakorolt pozitív hatását. Kozmetikusként azért nagy kedvenc, mert személyre szabottan, az adott bőrállapothoz tudom igazítani és variálni a különböző peptidkombinációkat, pakolásokat, maszkokat, krémeket. Kollégaként pedig megtisztelő, hogy a kreátor, Boda Márton folyamatosan a szakmai igényeinkhez alakítja a Mesotica kozmetikumait.
A termékek alkalmazása tanfolyamhoz kötött, hiszen nagyon sok európai, illetve a világpiacon alig ismert hatóanyag és azok kombinációi kerülnek a készítményekbe. Folyamatos továbbképzésekkel segíti a cég a munkánkat, és ismertetik meg velünk az új szalon- és otthonápoló kozmetikumokat.”

Dankai Beáta, a Mesotica oktató kozmetikusa

A kezdetektől dolgozom a Mesotica-termékekkel.  A pepidközpontúsága és az innovativitása győzött meg arról, hogy ez egy újgenerációs bőrmegújítási szemléletmód. Ez nagy áttörés volt a kozmetikai termékkel támasztott követelményeimmel szemben. A Mesotica-termékek fejlesztésében való részvételemmel és a gyártó oktatásai által mélyebb betekintést nyerhettem az alapanyagok és a hatóanyagok univerzumába. Azért, hogy mindig naprakész legyek, a mai napig folyamatosan tanulok. A Mesotica által használt hatóanyagok között vannak friss, 2017-2018-as kutatásokból átvett/fellelt innovációk, illetve olyan anyagok, amelyek kifejezetten a Mesotica számára készültek. Ezeket a hatóanyagokat a jelenleg forgalomban lévő oktatási célú kozmetikai könyvek nem tartalmazzák. Ezért szükséges, hogy olyan termékismeretet és termékhasználati tudást adjak át a hozzánk érkező kolléganőknek, amivel magabiztosan és eredményesen tudnak dolgozni.
Oktatásainkat kis létszámú csoportokban, gyakorlatorientáltan tartjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki saját érzékszerveivel is „megízlelhesse” a Mesoticát. Célunk, hogy a termékeinkkel dolgozó kozmetikusok kreatívan, nem előírt séma alapján kezeljenek.”

Mesotica Hungary
1055 Budapest, Stollár B. u. 3/B. V/1.
Tel.: 06 70/314 4004
Email: marketing@mesotica.com
www.mesotica.com

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail