Digital Beauty Days -interaktív szakmai előadások online

Kezdd a napot tanulással, csatlakozz háromnapos online programunkhoz, a tavasz egyik legizgalmasabb szakmai eseményéhez! Három délelőttön neves szakemberek várnak, akiket az előadások után kozmetikáról, újdonságokról, üzleti trendekről kérdezhetsz! Gyere, szakmázz május végén a Beauty-val online!

2020 tavasza a kozmetikákban is fordulópontot jelentett, mindenki kíváncsian várja, hogy mi várható a leállást követő hónapokban. Nemzetközi kutatások szerint a natúrkozmetika iránti kereslet növekedhet, hiszen a vírus következtében előtérbe került az egészségtudatosság és az óvatosság. Ezért a Digital Beauty Days első napján a natúrkozmetikai trendekről hozunk nektek három interaktív előadást.

A második délelőttön az anti-aging legújabb fejlesztéseivel foglalkozunk, bemutatjuk a 2020-as újdonságokat, és a jövő trendjeit. A harmadik nap pedig az üzleti gondolkodásé lesz. Előadóink segítségével közösen gondoljuk át, hogyan készüljünk fel az elkövetkező időszakra; mi várható a jövőben, és milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy a szalonok minél hamarabb talpra álljanak, és megerősödve folytathassák a működésüket.

Jelentkezz most május 25-27. (hétfő, kedd, szerda) között minden délelőtt 9 és 11 óra között a Digital Beauty Days interaktív, online Zoom előadásara! Kezdd a reggeleket a Beauty-val, készüljünk együtt a nyitásra

Program:
Május 25. hétfő : Natúrkozmetika
Május 26. kedd: Anti-aging
Május 27. szerda: Üzletfejlesztés

Az előadások a ZOOM applikáción keresztül követhetőek. Kérjük, hogy az (ingyenes) programot telepítsétek a számítógépetekre vagy telefontokra május 25. előtt.

Részvételi díj: 3 900 Ft (a 3 napra)

Regisztráció: akademia@health-and-beauty.hu
A regisztrációhoz szükséges a neved, e-mail címed, melyre a hívás kódját fogjuk kiküldeni.

A részletekért csatlakozz Facebook eseményünkhöz!

 JEGYVÁSÁRLÁS 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail