Ismerd meg Te is a Reviderm orvos-kozmetikai rendszert!

Te ismered a kozmetikusok számára elérhető orvos-kozmetikai gépeket, és azok kezelését? Szeretnéd a vendégeidet fájdalom nélkül fiatalítani és szépíteni? Akkor ezt az előadást meg kell hallgatnod! Ráadásul két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen a novemberi Beauty Forum kiállítás idején teheted mindezt, a REVIDERM jóvoltából. A REVIDERM szimpóziumra a belépőjegy levásárolható! (x)

A november 3-i REVIDERM szimpózium előadói betekintést engednek az esztétikai minimál invazív bőrgyógyászati-és plasztikai beavatkozásokba, a kozmetikusok számára elérhető orvos-kozmetikai gépek és kezelések alkalmazásába.

Te sem akarsz lemaradni? Akkor jelentkezz most! A szimpózumra szóló belépőjegy ára levásárolható!

Előadóink:

Dr. Poroszkai Mária, bőrgyógyász – kozmetológus szakorvos orvos esztétikai aktualitásokról, továbbá a legújabb innovációkról tart előadást.

Laura Nicole Bramstaedt, REVIDERM nemzetközi tréner bemutatja számunkra a REVIDERM rendszert, és a kozmetikai savakról tart előadást,
majd bemutatja a SkinNeedler Microneedling-et.
Dr. Molnár Péter, a Kontur Klinika szakorvosa pedig arcmegújító Minimál Invazív Eljárásokról (Plexr plasma, needle shaping, mikrolipolízis) tart előadást.

Gyere, és ismerd meg Te is a REVIDERM orvos-kozmetikai rendszerét!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail