Itt az év CND újdonsága!

A CND™ most 50+ új, személyre szabott, ellenállhatatlanul vonzó géllakkal rukkolt elő. Milánótól Moszkván át Macau-ig minden géllakk iránt rajongó vágyát kielégíti az új CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish. Az élénk, figyelemfelkeltő színek mellett nem elhanyagolható a kéthetes tartósság sem (x)

“Annak a nőnek, aki annyira társasági ember, hogy a naptára nem tud lépést tartani vele a megbízható géllakk – amelyben bízhat, hogy a körmei mindenkor csodálatosan nézzenek ki – egyszerűen életmentő és szükséges” – mondta Cherie Pollard, a Global Team CND™ tagja. “Ha hibátlan manikűrre vágysz, amely lenyűgöző színekben pompázik és tartós, kérd a legjobbat, kérd a CREATIVE PLAY ™ géllakkot és partizz tökéletesen!”

A 3 lépéses CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish termékcsalád:

Erősen kezd: A CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Base Coat alaplakk szépen megalapozza a manikűrt vagy a pedikűrt, hogy az 14+ napig tartós legyen.
Vibráló színekkel vesz le a lábadról: A lakkok mikropigmentekkel rendelkeznek az ultraszuper intenzitású színekért, kezdve a klasszikus pirostól és a rózsaszíntől, a menő lilán és kéken át a feltűnő zöldig és sárgáig. Nemcsak a színek különlegesek, de az effekt lakkok is: krémes, metálos, gyöngyházas, szatén, holografikus glitteres, metál glitteres és színjátszós.
Az eredmény hosszan tartó fény: Végezetül a magasfényű fedőlakk jön, a CREATIVE PLAY™ Gel Polish Top Coat, amely ellenállóvá teszi a körmöket.

A CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish meghozza a szalonvendégek étvágyát a magasfényű, hosszan tartó fedéssel, amely két hétig tartós körmöket ígér, és trendi, sokszínű megjelenést biztosít a körmöknek. Merj egyedi lenni, légy stílusos a CND™-vel!

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail