Fotó: Illusztráció/Northfoto

Játssz velünk! Újabb körmös verseny a NailXperten!

„A tavasz hírnöke”címmel új online játékot indítunk! Keressük az idei tavasz legkreatívabb körömdíszítését, amely mintájában és színeiben is passzol a 2017-es körömtrendhez. Biztosan a Te vendégeid is unják már a téli, sötét színeket és szeretnének friss, üde körömdíszítést, ugye? Itt az alkalom, hogy összekösd a kellemest a hasznossal! 

Csinálj igazán vidám, tavaszi körmöket, fotózd le és küldd el nekünk a NailXpert Facebook oldalán üzenetben, elérhetőségekkel együtt. A fotókat a beérkezések sorrendjében feltesszük az oldalra, és már kezdődhet is a lájkvadászat! Az első három legtöbb lájkot bezsebelő köröm készítője értékes ajándékokat nyer, plusz egy-egy különdíjat is átadnak szponzoraink, a NABA és a GoldNails az általuk szakmailag legjobbnak ítélt körmösnek. Ha nem magadat, hanem a körmösödet nevezed, akkor arra kérünk, hogy a saját, és az ő nevét és elérhetőségét is írd bele az e-mailbe. Egy személy, egy körömdíszítéssel nevezhet!

(Kizárólag a NailXpert Facebook-oldalán leadott szavazatok érvényesek, a különböző megosztások során kapott lájkokat nem tudjuk figyelembe venni. A versenyre egyfajta körömdíszítéssel lehet nevezni, amennyiben arról az egy munkáról több fotó kerül ki az oldalra, akkor is kizárólag a posztra leadott szavazatokat számoljuk és nem külön a fotókra leadott lájkokat. Amennyiben valamelyik versenyzőről hitelt érdemlően bebizonyosodik, hogy lájk-vadász oldalon keresztül kapott szavazatokat, úgy a szervezőnek jogában áll kizárni őt a versenyből. )

Eredményhirdetés: 2017. április 14. (A fotókat április 13-án éjfélig várjuk)

Szponzorok: 

naba logo                GOLD-NAILS-HUNGARY-logo


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail