A Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémián szilárd alapokra helyezik a tudásod

Kalcsu Kati és Kalcsu Hajni rendszeresen járják a világot és fejlesztenek. Így az alaptechnikák mellett a legújabb sminktetováló technikákat is átadják Neked (x)

kcsa1

Jelentkezz a Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia legújabb HALADÓ szemöldök-vagy szemhéjtetováló technikák képzéseire még ma!

2_kcsaplecsni_onlineSoft Powder – púderes hatású szemöldök képzés

A legújabb nemzetközi trend a szemöldöktetoválás területén! A Soft Powder technika a satírozás továbbfejlesztett változata, mely technikailag könnyen kivitelezhető, a végeredmény pedig sokkal lágyabb és finomabb szemöldöktetoválás.

A haladó képzésen Kalcsu Hajni az idei év legújabb szemöldöktetováló technikájába vezeti be a résztvevőket, amelyen Neked és részt kell venned!

Jelentkezz a képzésre elővételi kedvezménnyel! Kattints ide >>>

eye wake-up_smokey eyes_1Szemhéjtetoválás technikák
Haladó képzés

A szemhéjtetoválás kitörési ponttá vált! Tanuld meg Te is a legújabb szemhéj technikákat és kápráztasd el vendégeidet! A legújabb nemzetközi technikákkal, mint az Eye wake-up és a Smokey Eyes, most egy klasszikus területen mutathatsz igazán újat vendégeidnek!

A haladó képzésen Kalcsu Hajnitól tanulhatod meg a legújabb módszereket, valamint az alaptechnika kapcsán felmerülhető nehézségekre is választ kapsz majd.

Jelentkezz a képzésre elővételi kedvezménnyel! Kattints ide >>>

Bővebben a Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémiáról

Kati_HajniA Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémián mindent elérhetsz, ami sikeres karriered felépítéséhez szükséges. A Kalcsu Kati és Kalcsu Hajni által vezetett alap, haladó és masters képzéseken készségszinten tanulhatod meg a legújabb nemzetközi technikákat. A kínálatban szereplő sminktetováló gépek, festékek és egyéb termékek csúcsminőséget képviselnek, melyek méltók Kalcsu Kati hírnevéhez, s melyekből Te is profitálhatsz.
Sminktetoválóként szakmai és anyagi megbecsülést érhetsz el! A mindennapi sikerélmény, vendégeid boldog arca pedig állandó motivációt ad számodra, ami pozitív hatással lesz egész életedre.

Kalcsu Kati szakmai életútja bizonyítja, a sminktetoválással mindez elérhető.

A Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia képzési rendszerében oktatott sminktetováló technikák, a kínálatukban szereplő gépek és termékek számodra is meghozzák a sikert! Fejlődj velük és építsd fel magad!

A képzési rendszer háromszintű:

Az alapképzések gyakorlatorientáltak, ahol a szemöldök-, szem- és szájtetoválás alaptechnikákat külön-külön tanítják meg. Az egyedi rendszernek köszönhetően kisebb kezdő befektetéssel, ám biztos tudással kezdheted karriered.

A haladó képzéseken a legújabb, nemzetközileg sikeres technikákat mutatják be.

A masters képzéseken az olyan összetett technikákat is megtanulhatod, mint a Butterfly szemtechnika, a 3D szájsatírozás vagy a 3D szemöldök technika.

Válassz tudásodnak, érdeklődésednek megfelelő képzéseket!
Aktuális képzéseiket itt találod!>>>

KALCSU COSMETICS
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
06 1/ 237 06 70
www.kalcsu.hu

(x)

kc_logo2


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail