Kedvezményes belépők a Cosmoprofra!

Ha te is tervezed, hogy idén Bolognába látogatsz a Cosmoprofra, akkor mutatunk egy jó lehetőséget!

Ötven éves lett a világ egyik legnagyobb szépségipari rendezvénye, a Cosmoprof Worldwide Bologna. Hihetetlen, ugye? Itt minden megtalálható: kozmetika, illatszerek, hajápolási termékek, wellness, szépségipari gépek, innovatív újdonságok.

És most, egy együttműködés keretén belül kedvezményesen látogatható a rendezvény a magyar szakemberek számára: a normál belépőjegy árából 56 százalék kedvezményt kaphatsz! Ha te is szeretnél részt venni a gigavásáron, ezen a linken tudsz regisztrálni!

A Cosmoprof Worldwide Bologna idén március 15 és 18 között várja a látogatókat. Izgalmas programnak ígérkezik a több tízezer újdonság, a számtalan oktatási program, szakmai bemutató és trend-show. A workshopok mellett pedig kiállítók ezrei mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat.

Az idei év legfőbb célkitűzése a hálózatépítés, a cégek, a szakemberek és a kereskedők új üzleti lehetőségekhez való hozzásegítése.

Egy kis érdekesség: a 2015-ös vásár minden képzeletet felülmúlt. 248 000 látogató érkezett az eseményre, közülük 79 000-en külföldről utaztak Bolognába, hogy megtekintsék a 2493 kiállító cég újdonságait, akik nem csupán Olaszországból, hanem szinte az összes földrészről érkeztek. És ez csak a 48. volt, képzeljétek mi lesz idén, az 50.-en!

 

 

 

 

 

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail