Kiegészítő szolgáltatások a szalonban

Méregtelenítés

Év elején tele vagyunk új tervekkel, ötletekkel, s ösztönösen elkezdjük keresni a feltöltődés lehetőségeit. Vendégeink közül is sokan vágnak bele a különböző tisztítókúrákba.

Első lépésként legtöbben csapnak egy alapos nagytakarítást. Az eredmény azonnal érezhető pozitív változás: a szemnek jólesik a rend látványa, érzékszerveik észlelik a pozitív energia áramlását.
De gondolunk-e rá, hogy időnként a bensőnek is szüksége van nagytakarításra?
Elengedhetetlen tehát, hogy gondoljunk a szolgáltatásaink ez irányú bővítésére.

Hosszú távon sikeres kúrák

A méregtelenítő kúra ajánlásakor vegyük figyelembe a vendég egészségi állapotát, életmódját, étkezési szokását, és nagyon fontos tisztában lennünk azzal, mennyire kitartóak, következetesek. Csak olyan kúrába kezdhetnek bele, amit jó szívvel vállalnak, amiről elhiszik, hogy segítő, támogató lesz. Ajánljuk a lassú, kényelmes, talán kevésbé látványos, de hosszútávon biztosan sikeresebb megoldásokat.
A leggyorsabban, nagy árréssel eladható kúra: víz és só.

Víz

Hívjuk segítségül életünk két fő építőelemét, a vizet és a sót! A víz az emberi testet felépítő sejtek fő alkotórésze. A víz teszi lehetővé a különböző sejtkapcsolódások közötti kommunikációt és szaályozza a szervezet összes funkcióját. A méreganyagok kiürítése a víz segítségével történik, ezáltal a szervezet akár napi 1,5 l vizet is veszíthet. Ezt a folyadékveszteséget pótolni kell, különben kiszáradáshoz vezethet.  A tes megfelelő hidratáltságának fenntartásához minimum napi 2-3 liter, egészen pontosan 30 ml/testsúlykilogramm vizet, lehetőleg kristálytiszta vizet kell meginni. A helyesen megivott víz támogatja szervezetünk optimális működését, segít a lúgosításban és a salakanyagok eltávolításában, nem mellékesen pedig „ingyen” beszerezhető.

A só nem más, mint folyékony napenergia mértani szerkezetben megkötve, ami képes életet létrehozni és fenntartani. Vízből és sóból napfényenergia segítségével létrejöhetnek komplikált molekulakötések, mint például vitaminok, fehérjék.
A sónak kristályos szerkezete van. Ezekben a kockákban rejlenek a fénykvantumok, ún. biofotonok, mint a legtisztább energia. Ez a potenciális energia van a só kristály rácsaiban tárolva.
Víz hozzáadásakor ezt az energiát felszabadítjuk és a sóban levő elemek ionizálódnak. Így kialakul egy „energia tenger”, ami csak arra vár, hogy életet adjon illetve fenntartson.
A természetes himalájai kristálysó nem gyógyszer, hanem a szó igazi értelmében élelmiszer. Különleges képességein keresztül energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő, és salaktalanító hatású. Nincs jobb természetes módszer, mint a kristálysó és a víz kombinációja, ami képes a homeosztázist újraindítani és az egyensúlyt a szervezetben újra visszaállítani.

Sóoldat (természetes kristálysó + víz) ivókúra: A reggel éhgyomorra ivott sóoldat hatékonyan hozzájárul az éjszaka folyamán kiválasztott salakanyagok kimosásához, támogatja az emésztőrendszer optimális működését, feltölti vízzel a szomjazó, dehidratált sejteket, és nem utolsó sorban 84-féle ásványi anyagot juttat a szervezetünkbe.
A sóoldat ivókúra nemcsak a salaktalanítás hatékony eszköze, de sikeresen alkalmazhatjuk még
● az öngyógyító erők aktiválása
● anyagcserezavarok
● emésztési problémák
● mozgásszervi megbetegedések
● vese és hólyag megbetegedések
● bőrbetegségek
● allergia
● szív és keringési panaszok
● alvászavar
● koncentrációs zavarok
● stressz                                 esetén is.
Építsük be tehát szolgáltatásaink közé ezt az egyszerű, de hatékony – és jól jövedelmező – kúrát!

Méregtelenítő sófürdő

A fentieken túl tovább bővítheti a palettát egy igazán kellemes, élvezetes, nem utolsó sorban olcsó, de nagyon hatásos módszerrel: méregtelenítő sófűrdővel.
A fürdőhöz természetes kristálysót használunk, mert csak ez képes vízzel érintkezve olyan energiatengerré válni, ami biztosíthatja a szervezet ideális egyensúlyát.

Egy 30 perces sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy három napos léböjt kúrának.

A sófürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen. 100 l-es vízhez szükség van legalább 1kg kristálysóra. Minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A kristálysót tegyük a vízbe és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott, engedjük teli a kádat/medencét. A víz hőmérsékletét állítsuk be pontosan 37°C-ra (testhőmérséklet). Ne használjunk más szert. Vendégeik átadhatják magukat a kellemes lebegésnek, lazítsanak a kádban legalább 20-30 percig. A fürdés után nem szabad leöblíteni a testet, csak leitatni a vizet. Ezután fél óra pihenés ajánlott. A sófürdőtől a bőr nem szárad ki, mert a bőr külső szarurétegeiben megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad.
A sófürdő salaktalanító hatása újhold idején a leghatékonyabb.
Teliholdkor pedig optimális ásványi anyag felvétel érhető el.
A fürdőkúra ismételhető igény szerint, de ajánlott minden újholdkor 1-2 alkalommal, hónapokon keresztül.

Czidlina Ildikó
www.gyogyitoharmonia.hu

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail