Kopaszodás ellen hajtetoválás

Sok férfit zavar a kopaszodás. Amikor már mindent kipróbáltak, a csodaszerek egész tárházát, és csak nem nőtt vissza az áhított hajkorona, akkor érdemes elgondolkodni ezen a rendkívüli eljáráson, a hajtetováláson…

A hajbeültetés nagyon kockázatos, drága és fájdalmas lehet. A hajtetoválás ezzel szemben egy fájdalommentes, lényegesen olcsóbb és természetesen kockázatmentes technológia. Azon a területen, ahol a haj kihullott (ennek oka különböző lehet, akár genetikai, akár betegség, akár baleset, avagy műtét okozta) pótoljuk a fejbőrön, persze csak optikailag, a hajat.

Úgy kell ezt elképzelni, mint, amikor valakinek van haja, de leborotválta, és éppen kezd visszanőni. Igazából leginkább egy jó erős, „macsós” borostához lehet hasonlítani a végeredményt, csak ez a fejbőrön lesz. Azoknak kínál tehát ez hosszantartó és biztonságos megoldást, akiknek amúgy is tüsi hajuk volt, és géppel nyírták. (Akik hosszú, fésülhető hajat szeretnének, azoknak ez sajnos nem megoldás.) Viszont aki a hajtetoválást választja, annak garantáltan megnő az önbizalma, markánsabb, férfiasabb lesz a megjelenése.

A kopaszság többféle lehet, akár teljes, akár részleges, akár csak foltokban hiányzik a haj, ezzel a különleges módszerrel újra dús, egységes hajat garantálhatunk viselőjének.
A hajtetoválásnál…

■ nem praktikus a nyári időszakban végezni, mivel utána nem érheti nap, viszont sapka viselete sem javasolt, ráadásul nyáron izzad a fejbőr, ami szintén nem jó ebben az esetben;

■ toválás után nem lehet néhány napig erős izzadással járó sportot űzni, nem érheti nagy mennyiségű víz (nem állunk hosszan a zuhany alatt), valamint nem szabad uszodába, szaunába, szoláriumba menni;

■ a tetoválást követően pár napig kenni kell vékonyan Bepanthen krémmel, valamint ügyelni kell a sterilitásra.
A hajtetoválás a közösen megbeszélt és a kopasz fejbőrön bejelölt területen történik, bőrfelület érzéstelenítéssel. Az érzéstelenítés egy speciális folyadékkal történik, nem injekcióval. A hajtetoválás során apró sörtéket imitáló „hajpöttyök” készülnek. Időigényes ugyan, de nem fájdalmas! A terület nagyságától függően 1 órától akár 6-7 óráig is tarthat az eljárás. Az ár szintén a tetoválandó terület nagyságától függ, épp ezért is minden esetben javasolt egy konzultáció.

Mivel minden eddiginél nagyobb divat a férfiak körében a hajtetoválás, ezért a tanfolyamokra való igény is megnőtt.

Legyünk nyitottak az újdonságokra, kövessük őket! Nálunk továbbra is a szlogen: a jó pap is holtig tanul, hát még egy jó sminktetováló.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail