„Korlátlan” lehetőségek az alakformálásra

Amikor alakformáló kezelésre érkezik egy vendég a szalonba, azt várja el, hogy az évek során felhalmozódott problémáját minél gyorsabban és egyszerűbben oldjuk meg. Az alakformálás viszont egy kifejezetten összetett feladat. A felhalmozódott zsírszövet csökkentése mellett gondoskodni kell a salakanyagok és a lebontott zsírok elszállításáról valamint a bőr feszesítéséről is. Ha nem foglalkozunk minden részkérdéssel, akkor az eredményeink nagy részétől elbúcsúzhatunk. De nem mindenki szeretne ezért egy komplett kezelőgép-arzenált tartani a szalonban (x)

A megoldás most is Koreából, az egyik leginnovatívabb készülékgyártó, az EunSung fejlesztő csapatától érkezett. A vadonatúj LipoZero készülék a modern kori kozmetikusok legmagasabb igényeinek felel meg. Ez a kezelőgép 5 kiváló alakformáló technológiával és négy kezelőfejjel rendelkezik. Egyetlen gépben benne van minden, ami a komplett alakformáláshoz kell.

A készülék egyik kezelőfejében egyidőben dolgozik a kavitáció, a multipoláris RF, a soft-lézer és a LED, ami egy kezelésen belül gondoskodik a zsírbontás mellett a bőrfeszesítésről is. Még tökéletesebbé tehetjük az alakformálást a másik kezelőfejjel, amiben az RF és a LED mellett vákuum is található, így a szövetek „átmasszírozásával” és a lokális mikrokeringés fokozásával segíthetjük a szervezetet a lebontott zsírok elvezetésében. Ez a második kezelőfej ráadásul háromféle méretben is rendelkezésre áll, így nem csak a nagyobb testtájak kezelhetőek vele gyorsan, hanem az olyan tagolt, kisebb területek is, mint a toka, a felkaron lévő „integetőizom”, vagy akár a melltartópánt vonala, ami annyi hölgynek okoz bosszúságot.

Mivel minden alkat, minden vendég más, minden esetben egyéni kezelési stratégiára van szükség a vágyott eredmények eléréséhez. Van olyan, akinél több eredményt hoz, ha nagy fókuszt helyezünk a bőrfeszesítésre, míg másnál éppen erőteljesebb zsírbontásra van szükség. A különböző testtájak is eltérő erősségű energiákat igényelnek. A LipoZero fő erőssége az, hogy a kezelőfejben megtalálható összes technológia erőssége egyesével állítható, sőt akár ki is kapcsolható. És ez óriási előnyt jelent, hiszen ezáltal szinte korlátlan lehetőségeket kap az ügyes szakember a kezelések egyénre szabásához, sőt egy 10-es kúra során arra is lehetőség nyílik, hogy kezelésről kezelésre módosítsunk a stratégián, és maximalizáljuk az eredményeket. A kisebb kezelőfejekkel még arcfiatalítást is végezhet.

A piacon azok a készülékek, amelyek hasonló felszereltséget, minőséget, lehetőségeket és technikai színvonalat képviselnek, általában 4-5 millió forint körüli áron vannak. A LipoZero azért lesz a hazai szakemberek kedvence, mert elképesztően jó áron elérhető. Ilyen összetett, ilyen jól összehangolt és okosan kitalált, gazdagon felszerelt kezelőgépet még mi sem láttunk ilyen kedvező áron.

A vendég egy szakmailag nagyon összeszedett, eredményes kezelést fog kapni, és közben az lesz az érzése, hogy a kozmetikusa halad a korral, és ad az eleganciára is.

Center Kft.
1148 Budapest,
Nagy Lajos király útja 10.
Telefon: +36 1 343 2975
E-mail: office@centerkft.eu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail