Körmös szakmai workshopok a Beauty-n!

Láttátok már milyen sokféle körmös workshoppal készülünk az idei Beauty Forumra? A programok ingyenesek, de előregisztrációhoz kötöttek, október 31-ig lehet jelentkezni.

Fontos információ: Minden jelentkező számára biztosítunk: UV lámpa, asztali lámpa, asztal, terítő, kéztámasz. A jelentkező a programokra magának biztosítja: TIP valamint a CND, Sparitual workshopokhoz modell.

November 5. SZOMBAT

11.00  Kitty Nail Love (Kovács Kitty Szabina) bemutatója a Celeb Nails gél lakkjainak varázslatos új őszi színeivel

12.00 CND SHELLAC-KAL A CSÚCSRA! – Török Annamária, CND

13.00 „Króm csillogás szalonkörmökön” – Majsa Ági, Pearl Nails szakoktató

14.00 SPARITUAL INFINITELY LOVING® EXKLUZÍV SPA MANIKŰR WORKSHOP – Szentmihályi Judit SPARITUAL vezető tréner. Bevezetés a SpaRitual exkluzív spa manikűr világába. Megtanulhatod, hogyan nyújts luxus szolgáltatást elérhető áron. Amerikai manikűr technikák, az egészségesen ápolt körmökért. Ajánljuk minden kéz- és lábápoló szakembernek, akinek fontos a folyamatos szakmai fejlődés, és hogy mindig a legjobbat nyújtsák a vendégeiknek.

15.00 Téli trendőrület: tükör hatás csipkével kombinálva – ChroMirror króm pigmentporokkal, Lace Gel csipke zselékkel és 3D sűrű zselével készült díszítések a hideg évszakra hangolva – Magyarosi Barbara, Crystal Nails

November 6. VASÁRNAP

11.00 Gél lakkozás Glitter spray díszítéssel – Mészáros Erika, Pearl Nails

12.00 Szalon-mix díszítések – gyors és mutatós minták – Tamás Melinda, Pearl Nails

13.00 Celeb Nails gél lakkozás

14.00 SPARITUAL INSTINCTUAL® EXKLUZÍV SPA MANIKŰR WORKSHOP- Szentmihályi Judit SPARITUAL vezető tréner Bevezetés a SpaRitual exkluzív spa manikűr világába. Megtanulhatod, hogyan nyújts luxus szolgáltatást elérhető áron. Amerikai manikűr technikák, az egészségesen ápolt körmökért. Ajánljuk minden kéz- és lábápoló szakembernek, akinek fontos a folyamatos szakmai fejlődés, és hogy mindig a legjobbat nyújtsák a vendégeiknek.

 

Jelentkezni a program@health-and-beauty.hu e-mail címen lehet.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail