Lábápolás nem csak nyáron!

Nyár közepén járunk, mégis sokan csak most kapnak észbe, hogy megkeressenek egy szakembert, aki nyaralás előtt széppé varázsolja a lábukat A zárt, magas sarkú és szűk orrú cipők viselése igencsak megviseli a lábakat. Fontos lenne egész évben ápolni a láb bőrét és a körmöket.

A láb sokat elárul a vendég szokásairól és egészségügyi állapotáról.  Megállapíthatjuk, hogy fogyaszt-e elég folyadékot, van-e valamilyen keringési, szív és érrendszeri vagy cukorbetegsége.

A cukorbetegek kezelése kényes kérdés a lábápolásban. Fokozott figyelmet, odafigyelést igényel. Érdemes minden olyan lábápoló szakembernek, akinek a vendégkörében sok diabéteszes vendég fordul elő, beszerezni egy vizes pedikűrös gépet, amelynek segítségével könnyen eltávolíthatjuk a megvastagodott bőrréteget.

IMG_2791
Egész évben fontos a lábápolás, főként a diabéteszes betegeknek

Fontos, hogy vendégünk ne csak a szakembertől várjon csodát, hanem elfogadja tanácsainkat az otthoni ápoláshoz is. Használjon bőrtípusának megfelelő lábápoló krémet napi rendszerességgel és ne rendszertelenül, hanem rendszeresen látogassa lábápolóját.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?