Larion Oscar elhozta a legújabb trendeket Párizsból

A divatdiktáló Párizs üzenete: Az egészséges az új szép! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel!

bourjoisDIGITAL WAVE TREND

Az analóg nosztalgia a digitális világunkban. Radikálisan őszinte, igazi aktivista egyéniségek szivárvány-lázadása, ami a merész színhasználatról árulkodik. Vakítóan fényes neon, metál színek vibráló hatása a szemeken. Intenzív színek, fókuszban a lila és a kék pigmentek. Az arc harmatosan természetes hatású, míg az ajkakon a gazdag színek dominálnak, mint pl a klasszikus piros.

EDGELANDS MOOD TREND

The New Cool! A nyers természetesség hangsúlyozása. Puha, melegséget tükröző, természetes, pasztell tónusok alkalmazása. Az arc nedves, vizes hatású, sugárzóan természetes és fényes, míg a szemek finoman festettek. Csak érzékeltetni kell a színhatásokat, nem törekszik a tökéletes kidolgozásokra. Az új semleges szín a rózsaszín, ami ártatlanul ragyogja be az arcodat. Ám az ajkakat a két színnel festett hatás tartja izgalomba. Ombre-érzés, próbáld ki a sötét és világos árnyalatokat, nagyon izgalmas ahogy egyik szín a másikba úszik át.

ENCOUNTER CULTURE TREND

A kultúrák találkozása. Hibrid kialakítás, gazdag színhasználattal. Fókuszban a dzsungel zöld, a tengerkék egy kis nőies csavarral fűszerezve. Azaz, forró tüzes színek párosításával jön létre ez a temperamentumos életérzés. Szuper fényes textúrák az arcra. Az alapozást nem fixáljuk le, sőt, highlighttal és bronzosítóval tesszük még ragyogóbbá. A szemrevalókhoz tengerkéket keverjük a dzsungel zölddel, hogy színes füstös hatású legyen. Magasfényű szemhéjpúderekkel érjük el a vibráló hatást. A lényeg, hogy több színnel készítsd el a szemfestést. Az ajkak intenzívek és precízen kontúrozottak, valamint ultrafényesen ragyognak. A pink és a korall színek dominálnak.

bourjois1
Fotók: OscarLarionBeautyInnovator/Facebook

CATWALKS MOOD TREND

A párizsi kifutók világát tükrözi ez a fiatalos lendület, ami a színek ünneplése is egyben. Harmatos ragyogás, hosszú szempillák, merész ajkak. Az arc sugárzóan üde, természetes bőrtónus, ami egészségtől ragyogó és fényes. A szemfestésben a bátor színhasználat uralkodik. A szempillák meghatározóan hosszúak, szétválasztott dús és ívelt hatásúak. Az ajakfestésben több szín lesz maghatározó, mint a nude, a pink-brown, orange-red, purple-plum, a fényes piros, az élénkvörös, a mély bogyós árnyalatok, a két tónusú pink telített pigmentek, erős hatásúak.

Az utazás további részleteit ide kattintva olvashatod


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail