László Barbara: Alig hittem el, hogy én lettem az első!

László Barbara, a 24. Beauty Forum Make Up Magyar Kupájának győztese első pillanatban el sem akarta hinni, hogy ő nyert. Ahogy a helyszínen elárulta: már három éve várta ezt a pillanatot. Barbara gyakorlatilag az utolsó pillanatig tökéletesítette a sminket, még az utolsó héten is vitt bele egy új színt...
elso jo– Amikor kimondták a nevemet az eredményhirdetéskor, szinte el sem hittem, annyira örültem neki! – kezdte lelkesen László Barbara, aki már évek óta készült a győzelemre. – Mint minden versenyemre, erre is a mesterem, Sipos Zita készített fel. Engem az ő tanácsai vezetnek mindig. Persze sok mindenki véleményezi a felkészülésem alatt a munkát, de az ő hitelessége és éleslátása megkérdőjelezhetetlen. Rajta kívül természetesen van még pár ember, akiknek a segítsége nagyon sokat számított most is a felkészülésem során. Elsősorban a húgom, Orsi, akivel van egy közös szalonom. Ő az egyik legnagyobb drukkerem, támogatóm. De a stylistom, Paksi Éva, a fodrászom, Dalotti Geri, és a fotósom, Bolega Niki nélkül nem állhatott volna össze ez a szett! – tette hozzá Barbara, aki eredetileg nem sminkesnek indult, hanem stylistnak. De miután elvégezte az iskolát, öltöztetőnőként helyezkedett el a Tivoli színházban. Ott kezdett el lelkesedni a beauty szakma más ágai iránt is. – A sminkes tanfolyam után pedig már biztos voltam benne, hogy ez lesz az én utam. Nagyon szerencsés vagyok, mert sok a munkám, a Minerva Szalon mellett – ahol a testvéremmel együtt egy éve nagyon lelkesen dolgozunk, mint kozmetikusok -, sok a sminkes megkeresésem. A maradék szabadidőmet a férjemmel és a családommal töltöm.

Arra a kérdésünkre, hogy ha újrakezdhetné a versenyt, mit csinálna másként csak annyit válaszolt, hogy erre mindig ugyanaz a válasz egy versenyzőnél: természetesen többet gyakorolna. – A ’80-as évek témakör még egy “colours, colours, colours” megjelölést is kapott, tehát nem volt könnyű a téma. Még a verseny előtti  utolsó héten is került egy új szín a sminkembe. Ennyi színt harmóniában tartani nehéz feladat.

 DSC_3140
S hogy kivel utazik jövőre Münchenbe, a Beauty Forum kiállításra, ahol hazánkat képviseli majd a nemzetközi sminkversenyen?
– Bár a müncheni verseny még messze van, de természetesen a modellem, Júlia Makarova jön velem, és ha a körülmények adottak lesznek, akkor a férjemet sem hagyom itthon.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?