Lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába!

Ha több évnyi kozmetikai tapasztalat birtokában most úgy érzed, eljött az idő a változtatásra, ha többre vágysz, ha az anyagi és szakmai fejlődés lehetőségét keresed, ha vonzónak találod a kozmetikai piac prémium szegmensét, és szeretnéd vendégidet különleges és egyedi szépségélményben részesíteni, gyere, sajátítsd el a francia szépségápolási metódust, lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába, legyél Te is Maria Galland kozmetikus! (x)
La Maison Maria Galland Paris

Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre ide kattintva >>>

Miért válaszd a Maria Galland márkát?

  • Az anti-aging kezelések specialistájaként azonnali, látványos eredményeket garantáló bőrápolási metódust kínálunk vendégeinknek a bőröregedés első jeleitől kezdődően. A kortalan szépség elkötelezettjeként küldetésünknek tekintjük, hogy feltárjuk a szépség energiáját minden nőben, minden életkorban! L’ÉNERGIE DE LA BEAUTÉ!
  • Személyre szabott, a bőr egyedi igényei szerint felépített kezeléseinket 100%-ban manuális technikákkal és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel végezzük!

Ismerd meg részletesebben a Maria Galland kezelési filozófiáját! Jelentkezz már most a Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre ide kattintva >>>

 

Olvasd el kolléganőink vallomását a márkáról és arról, hogyan lettek sikeres Maria Galland kozmetikusok!

 

Papp-Király Mónika, Mátészalka

Két évvel ezelőtt ismertem meg a Maria Galland márkát. Akkoriban kifejezetten olyan kezelést kerestem, amely az arc izmaival foglalkozik, így találtam rá a Soin Profilift-re, amit azonnal meg is akartam tanulni. Már a képzésen „szerelmes” lettem: saját bőrömön tapasztaltam a kezelés azonnali, látványos hatását, éreztem a finom, elegáns illatok és élveztem a relaxáló rituálét. Tudtam, hogy most tökéleteset tudok hazavinni.

A márkabevezetés nem volt nehéz, nem veszítettem, sőt inkább sok új vendéget nyertem. Nagyon pozitív volt a fogadtatás, örömmel tapasztaltam, hogy itt nálunk, egy kisvárosban, Budapesttől távol is meg van az igény a szépre, a jóra, a prémium minőségre. Vendégeim imádják a kezeléseket, az azonnali hatás elkápráztatja őket, az illatoktól teljesen odavannak, és miközben szépülnek még fel is töltődnek, relaxálnak is egy kicsit. Az otthoni használatra kapott terméket pedig nagyon gazdaságosnak tartják.

2016-ban, mikor elkezdtem dolgozni a márkával kisvárosi, vidéki kozmetikusként persze még nagyon zavarban voltam, kicsinek éreztem magam, de nagyon sokat tanultam és tanulok ma is, részt veszek minden tanfolyamon, rengeteg segítséget, tanácsot kapok, most már tudom, hogy egy igazi, összetartó csapat tagja vagyok. A Maria Galland hatalmasat lendített a karrieremen, tavaly én kaptam a hazai forgalmazó által alapított „Maria Galland Az év szépségápolási tanácsadója” díjat, és hát korábban még csak álmomban sem hittem, hogy valaha megjelenhet rólam egy cikk a Beauty Forumban.

Ha Papp-Király Mónika sikertörténete Téged is inspirál, tedd meg Te is a sikerhez vezető első lépést és jelentkezz Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre ide kattintva >>>

Papp Etelka, Budapest

Sok éve, sminkesként találkoztam először a Maria Galland márkával, már akkor láttam, hogy a termékek hatására az arcbőr kisimult, élettel telibbé vált, és így a smink is sokkal szebb és tartósabb lett. Másfél éve, mikor egyéni vállalkozásba kezdtem, azonnal tudtam, hogy ezzel a márkával szeretnék dolgozni. A Maria Gallandban megvolt minden, amit én kerestem: garantált minőség, exkluzív metódus, a hatóanyagok gazdagsága, az innováció, a személyre szabottság, és persze a fejlődés lehetősége.

A márkabevezetésnél nem voltak nehézségeim, mert én annyira szeretem a Maria Galland termékeket és kezeléseket, hogy csak erről tudtam beszélni mindenkinek. Magamon is ezeket a termékeket használom és folyamatosan járok tanfolyamokra, ahol a saját bőrömön is tapasztalom a kezelések eredményességét, így a beszámolóim hatására a vendégeim is meg akarták tapasztalni azt a luxust, amit a kezelések nyújtanak, és amelynek pozitív hatása nagyon látványos volt az én arcbőrömön is. Nem veszítettem vendégeket, sőt sok új is lett. Szeretik, hogy végre látványos, pozitív hatást tapasztalnak a bőrük minőségében, csökkennek a bőrhibák, halványodnak a ráncok, megemelkedik az arckontúr, összességében fiatalosabb lesz a megjelenésük. Nagyon szimpatikusak nekik a személyre szabott kezelések, szeretik, hogy másfél órán át minden csak róluk szól, hogy ők szépüljenek, feltöltődjenek, relaxáljanak. A kezelések végén mindig kérdezik „Nem kezdhetnénk elölről?”, egyszóval maradni akarnak még.

A kozmetikus karrierem a Maria Gallandnak köszönhetően szinte berobbant, folyamatosak a sikerek, a vendégeim elégedettek, 2017-ben pedig – amikor még csak 1 év dolgoztam a márkával – megkaptam „Az év feltörekvő kozmetikusa” díjat a hazai forgalmazótól, elképesztő meglepetés volt, nem számítottam ekkora sikerre egy év után, de ez is igazolja, hogy jól választottam.

Ha Papp Etelka sikertörténete Téged is inspirál, tedd meg Te is a sikerhez vezető első lépést és jelentkezz Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre ide kattintva >>>

Segítségünkkel környezeted legjobb kozmetikusává válhatsz! A márka hazai forgalmazója, a Kalcsu Cosmetics biztos, kiszámítható hátteret jelent számodra, mert mi a rendszeres szakmai továbbképzéseken túl mindig kiemelt figyelmet szentelünk a vállalkozásodnak is, folyamatos üzleti és marketing támogatásban részesítünk annak érdekében, hogy üzleted vezető szépségszalonná fejlődhessen.

Gyere, ismerd meg a Maria Galland márkát, adj esélyt magadnak az anyagi és szakmai fejlődésre, és válj igazán sikeres kozmetikussá!

Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre, ahol bepillantást nyersz a Maria Galland kezelési filozófiájába, termékkínálatába, gazdagabb leszel sok-sok tippel és tanáccsal azt illetően, hogyan indulhatsz el egy prémium márkával. Mindemellett kölcsönös kezelés formájában elsajátítasz egy igazán különleges Maria Galland kezelést is.

Következő időpontok: 2018. április 19. (Jelentkezéshez kattints a dátumra!)

Vagy haladj nagyobb lépésekben, és vegyél részt 2+1 napos Francia anti-aging alapképzésünkön, melynek keretében megismered a teljes termékkínálatot és kölcsönös kezelés formájában elsajátítasz 3-féle Maria Galland kezelést is.

Következő időpontok: 2018. március 22-23. és  2018. május 24-25. (Jelentkezéshez kattints a dátumra!)

Jelentkezz a www.kalcsu.hu oldalon vagy a 06 1 237 0370 számon!

A Maria Galland kizárólagos magyarországi forgalmazója:

KALCSU COSMETICS
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Tel.: 06 1 237 0370
E-mail: info@kalcsu.hu
web: www.kalcsu.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail