Luxus? Vagy mégsem? Egyszerűen értékarányos?

Szeretem a szép, divatos cipőt. Persze legyen kényelmes. De ne csak kényelmes, hanem jó is. Viszont nem szeretem, ha a szép, kényelmes, immár kedvenc cipőm csatja 1 hónap után leszakad, vagy kilazul a cipőpánt. Már megtanultam: megveszem a picivel drágább divatos, tartós, jó cipőt, mert az sokáig jó cipő, ráadásul megdicsérnek benne, mert divatos. És én ettől jól érzem magam!

Ismerős a dilemma? Olcsóbbat vagy drágábbat? Mi a túl olcsó? És mi a túl drága?

Persze ezeket a kérdéseket nem csak cipővásárláskor, hanem minden komolyabb vásárlás, beruházás előtt fel kellene tennünk magunknak. Mert már megtanulhattuk: a drágább nem feltétlenül luxus, hanem időtálló és értékarányos.

Ha szépségipari szakemberként új szakma elkezdésén gondolkodunk, érdemes jól megfontolni, hogy milyen márka, cég mellett döntünk. Mert bátran állíthatjuk, nem a legdrágább a drága…

Az Xtreme Lashes szempillahosszabbító tanfolyamok ára és az Xtreme Lashes szempillahosszabbítás költsége nagyon is értékarányos.

A TANFOLYAM:

A tanfolyam árában egy kétnapos professzionális képzés és egy vizsganap van. A tanfolyam során nagyon sokat gyakorolhatnak — először próbababán, majd modellen — a résztvevők. A gyakorlás mellett természetesen alapos elméleti képzést is kapnak a leendő stylistok, és sok-sok segítséget arra vonatkozólag, hogy hogyan kell elkezdeni-felépíteni a szempillahosszabbítást mint szolgáltatást. A képzés kulcsfontosságú a későbbi sikeres munka szempontjából. Egy rosszabb képzés miatt elrontott 1-2 pillasor rögtön megdrágítja a legolcsóbb tanfolyamot is. De minek kísérletezni, ha van kidolgozott, bejáratott megoldás? A tanfolyam után a stylist a saját szalonjában gyakorol, majd jelentkezik egy vizsgára. (A vizsgadíj természetesen benne van a tanfolyam árában.) Az oklevél természetesen nem jár automatikusan a tanfolyam végén: azért — mivel értéke van — meg kell dolgozni. Ezen felül pedig a vizsga újabb konzultációs lehetőség: a stylist szakértelme, tudása gyarapodik, vagyis sikeresebb pillaapplikátor lesz.

Így lesz a drágább már rövid távon is olcsó! Mert ami igazán drága, az a kidobott pénz, akármilyen összeg legyen is az.

A KEZDŐKÉSZLET:

Az Xtreme Lashes kezdőkészlet professzionális kezdést tesz lehetővé. Minden benne van, ami egy igényes, színvonalas kezdéshez kell, és nincs benne semmi felesleges! Viszont ennél egyszerűbb, csupaszabb készlettel nem érdemes elkezdeni dolgozni. Ezekre a szerekre és eszközökre egyszerűen szükség van. Ugyanakkor az Xtreme applikációs technikát úgy fejlesztették ki, hogy minden anyagból csak a minimális mennyiség kelljen. Ezek az anyagok nagyon sokáig elegendők, ezért gazdaságos velük dolgozni. Nincs értelme árlistákat, ragasztóárakat böngészni, hisz az nem árulja el, hogy egy adott szerből mennyi kell. Az a fontos, hogy mi az applikáció anyagára. És az Xtreme nem drága.

CÉGES SEGÍTSÉG A STYLISTOKNAK

Hogy ezért nem is kell külön fizetni? Nem, mert ez benne van a tanfolyam és a kezdőkészlet árában. Aki az Xtreme csapat tagjává lesz, megkap minden segítséget ahhoz, hogy elkezdje és színvonalasan hosszú ideig folytatni is tudja a munkát. Az Xtreme honlap rendkívül látogatott oldal. A Szalonkeresőben megtalálják a levizsgázott stylistokat. Vagy itt a Facebook! Az Xtreme Lashes Magyarország oldalt már (be lehet paste-elni a http://www.facebook.com/XtremeLashesHungary oldalt) 60.000 (!) rajongó kedveli. Az Xtreme stylistokat itt is meg lehet találni. Ezért egy Xtreme stylist természetesen nem fizet, és ez a fajta háttértámogatás felbecsülhetetlen értékű, mert a stylist automatikusan olyan vendégekhez jut, akik pontosan ezt az igényes, minőségi szolgáltatást keresik. Így spórol Ön időt, pénzt, energiát.
 Így lesz a drágább olcsó!
www.xtremelashes.hu
Xtreme Lashes a Facebookon!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail