Luxuskényeztetés a hajvégekig

A BeautySalon&Shop Mariannab. a Garibaldi utcában olyan, mint egy kis ékszerdoboz. Aki ide betér, az biztos lehet benne, hogy igazi luxuskényeztetésben lesz része, a lábujjától a hajvégéig. A minőséghez pedig a tulajdonos, Balázs Marianna a garancia

MariannaAz ön nevét nem csupán Magyarországon, hanem világszerte is ismerik. Hogyan sikerült a külföldi vendégeket becsalogatni?

Szerencsére nem kellett csalogatni, mivel 25 éven keresztül hotelek kozmetikáiban dolgoztam, sok külföldi vendég járt hozzám, akik a mai napig – amikor Budapesten járnak – eljönnek hozzám.

Fel tudja venni a versenyt egy kisebb szalon a nagy szállodák luxuskozmetikáival?

Természetesen. Meggyőződésem, hogy mindennek a titka a jó minőségű alapanyag, a megfelelő kommunikáció, a tiszta, rendezett környezet és nem utolsó sorban nagyon sok munka és előkészület.

Ezt egészen pontosan hogy érti?

Pályakezdőként és fiatalon az embernek nagyon sok mindent el kell vállalnia, hogy aztán később a befektetett energia megtérülhessen. Én anno, éveken keresztül sminkeltem, testfestéseket vállaltam különböző rendezvényeken, ami azt jelentette, hogy a hotelbeli munka után kisbuszba ültem, elmentem a modellekkel vidékre, esetleg külföldre, ahonnan reggelre értünk haza. Átöltöztem, és már kezdtem is a „műszakot” a szállodában. Vagy, amikor az RTL Klub Próbafülke betétműsorának a sminkese voltam, reggel hatra mentem a tévébe és onnan át a szállodába.

Ahogy körbenézek a szalonban, megérte…

Én nagyon igyekeztem és mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ne sajnálja az idejét és az energiáját. Arról már nem is beszélve, hogy csodálatos élményekkel és barátokkal lehet gazdagabb az ember. Nekem például a szállodában volt olyan vendégem, aki megérkezett és kifejezetten engem kért. Nem mindenkinek csináltunk kezelést a szobájában, de neki igen. És amikor Svájcban egy fontos eseményen sminkre volt szüksége, akkor is engem hívott. Csodálatos élmény volt náluk lakni, megismerni őket, látni, ahogyan élnek. A mai napig hozzánk jön, amikor Budapesten jár.

Svájcban ismerkedett meg a luxuskezelésekkel?

– Nem, Párizsban, a Guerlain intézetben találkoztam először, aztán a szállodában is voltak luxuskezeléseink. Ilyen volt például a kozmetikai aranykezelés, a kaviáros kezelés vagy a Guerlain Orchidée Imperiál kezelés, amelyet amúgy a mai napig csinálok, ha van rá igény. De nagyon fontos ebben a szakmában is, hogy az ember nyitott legyen, fogékony az újdonságokra. Egy ismerősöm ajánlotta a Klapp Group minden igényt kielégítő termékeit, én pedig kíváncsi voltam rá, így a keresztfiammal kocsiba ültünk és kiutaztunk Németországba. Azóta a márka képviselője vagyok Magyarországon, amellyel egy régi álmom vált valóra: az évek során megszerzett tudásomat továbbadhatom, mivel a szalonban tanulók oktatásával is foglalkozunk.

Melyik a szalon jelenlegi legkomplexebb kezelése?

Több fajta csomagunk van, ahogy említettem a Guerlain Orchidée Imperiál is kérhető, de legújabb kezelésünk a Champagne vidékről származó Cuvée Prestige, amely egy testkezeléssel egybekötött teljes luxuskezelés.

A szőlő jótékony hatása
“Nem csak az Istenek ajándéka, hanem egy valóságos energiabomba és bőrápolásra is kiváló. Hidratálásra, tonizálásra, irritációk és pattanások csillapítására, hűsítésére, a pórusok tisztítására is kiváló a szőlő. A szőlő húsa, magja és héja is tartalmaz antioxidáns hatású anyagokat. A húsban található polifenolok gyulladáscsökkentő hatásúak. A héjban és magban található flavonoidok pedig a legerősebb szabadgyökpusztítók. Ezért betegség-megelőzésben és a szépség megőrzésében is segítőid lehetnek.”

Kinek javasolja ezt a fajta kényeztetést?

Elsősorban a 35 év feletti vendégeknek, akik valamilyen különleges, egyedülálló bőrápolást keresnek. Az érett bőr elveszíti feszességét az elasztán és kollagén tartalmának nagyfokú csökkenése miatt. A Cuvée Prestige ötvözi a legkitűnőbb hatóanyagokat a high-tech kutatások legújabb tudományos felfedezéseivel, és segít visszaállítani az arcbőr feszességét.

cuvée prestige

Mi a titka?

A titok az egyedülálló koktéljában rejlik, amely a legkiválóbb Champagne vidéki nemes szőlőkivonattal lett keverve. Ehhez adódik az innovatív hámaktiváló QT40, amelynek különleges öregedésgátló hatása van. Ásványiolaj- és szilikonolaj, valamint parabén mentes a készítmény, amely azt gondolom, hogy a 21. századi kozmetikában nagyon fontos. A Cuvée Prestige csökkenti a kollagén lebontását, növeli a bőr sűrűségét, javítja a bőr rugalmasságát. A termékek nagyon könnyű, habállagúak, így könnyedén bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe is. Ahogyan a Klapp termékeknél általában, itt is gondoltak azokra, akiknek teljes testi feltöltődésre van szüksége. Így a termékcsaládhoz még egy szérum is tartozik, amely a hajvégeket ápolja. Szóval itt tényleg elmondhatjuk, hogy luxuskényeztetés a lábujjaktól a hajvégekig.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?