Luxuskezelés

Kényeztetés felsőfokon

Melyik hölgy ne szeretné, hogy királynői kényeztetésben legyen része. Sokunknak titkos vágya, hogy legalább 1-2 órára Kleopátra utódjaként érezze magát…

Ahhoz, hogy ezt az élményt biztosítsunk páciensünk számára, három lényeges elemet kell figyelembe vennünk: különleges…
■ környezet,
■ hatóanyagok és
■ módszerek.

Keleti kényelemhez ázsiai hangulat

Először is, rendezzük be kabinunkat egészen máshogyan, mint ahogy szoktuk. Mivel a most bemutatott kezelés hatóanyagaiban és módszereiben az ázsiai nők szépségápolási titkait foglalja magába, ezért a kabint is egzotikus elemekkel díszítjük. A frissítő lábfürdőbe virág szirmokat hintünk, a levegőt varázslatos jázmin illat járja át, az aroma lámpába töltött jó minőségű aromaolajnak köszönhetően. A halk zene is Ázsia világát idézi.
Amíg vendégünk a frissítő lábfürdő pezsdítő érzését éli át, üdítően hatnak rá a szép színek, illatok és lágy dallamok. Eközben fehér teával vagy különleges keleti gyümölcsökből összeállított ízelítővel kínáljuk.

Feszültségoldó lazítás

A kezelés első lépéseként meleg törölközővel lazítjuk vendégünk nyakizmait, hogy a csuklyásizomban felhalmozódott feszültséget feloldva, jobban át tudja adni magát a további kényeztetésnek. Amikor a vállöv izmai lazábbá válnak, akkor az arc izmai is kezdenek kisimulni, ami megnöveli az arckezelés hatékonyságát is. (1. kép)

Az egyes lépések képeit itt tekintheti meg

Féldrágaköves pelling

A letisztítást egy egzotikus illatú, különleges gélből képzett habbal végezzük.
A peelingezéshez (2. kép)  zafír-őrleményt tartalmazó radírt, és egy speciális mikroabráziót végző kis készüléket (3. kép)  használunk. A zafír, mint féldrágakő már önmagában is a luxus érzését sugallja. A peelingezés után üde, friss, bársonyos bőrfelszínen folytathatjuk a kezelést, tonizálunk, majd nyugtató hatóanyag tartalmú krémmaszkot viszünk fel, az arc, a nyak és a dekoltázs területére. (4. kép)

Koreai gyűrűmasszázs

S hogy a kényeztetés érzését folyamatosan biztosítsuk, a maszk hatóideje alatt, koreai gyűrűmasszázst végzünk. A kézen, akárcsak a fülön és a talpon, sok akupresszúrás pont található. A finom kis gyűrűkkel – a kicsi a jin, a nagy pedig a jang gyűrű – speciális metódus szerint masszírozzuk át az ujjakat, a tenyeret és a kézhátat, így a szervezet saját regenerációs folyamatait stimuláljuk, miközben a pozitív hatásokból mi magunk is részesülünk, hiszen a gyűrűs masszázs ránk is hat. (5. kép)
A maszk lemosása után, botox-szerű hatású növényi kivonatokat és selymet tartalmazó krémmel speciális masszázst végzünk, melynek során számos akupresszúrás pontot érintünk. Ezek közül különös hangsúlyt fektetünk a szemhéjak megemelkedéséért és az egész arc feszességéért felelős pontokra. (6. kép)

Lifting kristálymasszázzsal

A kényeztetés és a luxus érzését tovább fokozzuk azzal, hogy a lifting koncentrátumot kristálymasszázzsal juttatjuk be a bőrbe. A zöld aventurin jótékony rezgései nyugtató hatásúak és egyben pozitív energiát közvetítenek a bőr számára. (7. kép)
A kezelésre a koronát a speciális feszesítő gélmaszk teszi fel, melyet száradása után filmszerűen húzunk le a bőrről, ennek nyomán ragyogóan üde, friss és sugárzóan szép páciensünk bőre. (8-9. kép)

Tóth Katalin


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail