Luxuskezelések a szalonban

Különleges hatóanyagok

A legmodernebb módszerek különleges hatóanyagokat alkalmaznak, melyek az igényes különlegességeket kedvelő, gurmanok igényeinek is megfelelnek – hisz az olyan hatóanyagok, mint például a kaviár, a csokoládé avagy a szarvasgomba, nemcsak a bőrünkön, hanem a tányérunkon is kívánatos.

Ezek az exkluzív anyagok tehát a gasztronómia területe mellett a kozmetikában is fontos szerepet töltenek be. Ide tartozik a kaviár, a bor, a csokoládé, a lazac, és a szarvasgomba. Nem csak a fentieket alkalmazzák a luxus kezelések során, hanem a nemesfémeket is, mint az orvosi ezüst, és arany, melyek tisztasága biztosítja a maximális higiéniát.Ezeket az anyagokat úgy dolgozzák be a felhasználandó krémekbe, akár egy kiváló sztár séf a különleges ételekbe – arannyal és ezüsttel fűszerezve a készítményeket…

Ránctalanító szarvasgomba

Az Aloe vera kivonata, mely mélyen hidratálja a bőrt, a szarvasgombával párosítva ránctalanító hatású. Simává teszi a bőrt, és napi használata elősegíti a bőr regenerálását, tartalmaz omega 3 vitamint, zsírokat, és fehérjéket. A készítménybe kevert arany, és ezüst fokozza az antiszeptikus hatást, így a bőr ellenállóvá válik a különböző fertőzésekre, és normalizálttá válik.

Amennyiben a kozmetikai készítményekben kaviár, és lazac kivonat található, speciális vitamin tartalmánál fogva, az összetétele elősegíti a pigment rendellenességek normalizálását. Ezen felül az együttes hatás a készítmény E vitamin, és Béta karotin, és az Argán olaj tartalmánál fogva biztosítja az igazi luxuskezelést a kozmetikában. Ez a magas kategóriájú készítmény természetesen kizárólag az igényes, és drága kozmetikumok családjába tartozik.

Tengeri Ételek a kozmetikában arc, és test kozmetika

Evidensé válik, hogy azok a gasztronómia során kedvelt ételek, nem csak az ínyencek kedvencei, hanem a kozmetikusok által az igényes vendégek kezelését is magas szintre emelik.Ezek a pakolások, melyeket a tenger kincseiből nyerünk, elkápráztatják azt a réteget, amely ezzel a luxussal koronázza meg a kényeztető kezeléseket.
A kezelés megkezdése során kellemes körülményeket biztosíthatunk vendégeink számára egy pohár pezsgővel, egy gyümölcslével, vagy akár egy finom teával.A kezelés menete, hogy tengeri sóval lepeelingezzük az elhalt hámréteget, majd lemosás után algás testápolóval beindítjuk a méreganyagok eltávolítását a szervezetből, és fokozzuk az anyagcserét. A lemosás után, melyhez termálvizet alkalmazunk néhány csepp csipkebogyó olajjal, és egy speciális iszappakolással tápláljuk a bőrt

Példaként néhány típusú kezelést bemutatunk:
Testpakolás: Mindenek előtt, egy kellemes meditációs zenével indítunk.Tengeri vízzel megtisztítjuk a bőrt, majd kaviáros krémmel pakoljuk be a megfelelő testfelületet.
Fürdő kúra: Teli fürdőkáddal kaviár, és alga kivonattal kezeljük a vendéget, az alkar, és az alsó lábszár bedörzsölése az említett kivonattal és utána 30 perces pihentető fürdés következik. A fürdő után teljes testmasszázs a krém keverékével, majd fél órás pihenő után néhány falatka, és megfelelő folyadék visszapótlása következik, ezután az arckezelése másfél óra lazackivonatok, és arany vagy ezüst készítmények alkalmazásával fokozzuk a kezelés hatékonyságát. A teljes kúra a testpakolástól, az arckezelésig 3-5 órát vehet igénybe.
Ezek a kezelések a wellness kezelések kategóriájába tartozik.

Az erdők kincsei

A már említett szarvasgomba, különösen a fehér szarvasgomba nagyon ritka, és nagyon drága. Ez az értékes gomba sok B vitamint, és gazdag eszenciákat, úgy, mint aminosavak, és poliszacharidokat tartalmaz. Ezen felül tartalmaznak foszfort, káliumot, és sziliciumot is. Rendszeres használat esetén sikerrel kezelhetők az öregségi foltok, és csökkentik egyéb rendellenes pigmentációs problémákat is. Ilyen eseteknél használhatunk fekete szarvasgombát is, mely a benne található aminosavak keveréke hatására, úgy viselkedik, mint egy „természetes Botox” azaz, speciális ránctalanító hatása révén a bőr feszes, sima lesz.Nem feledkezhetünk el a gazdag kálium, foszfor, és szilícium tartalomról sem! Amely segíti a kollagén képződést, és támogatja a kötőszövet feszességét. Bizonyos kozmetikumok esetében a fehérszarvasgomba kivonatot egyesítjük a feldolgozott kaviár kivonattal.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail