Megérkezett a Helia-D Professional új, C-vitaminos Lifting Sorozata!

Ha igazán látványos és azonnali eredményt szeretnél, akkor ezt a termékcsaládot javasoljuk! Intenzív feszesítő, lifting hatása egyedülálló, amely egyfelől azonnali, de ugyanakkor hosszú távú. Megemeli a vonásokat, a bőr láthatóan fiatalabbnak tűnik. Modern hatóanyagokat és hatóanyag komplexet ötvöztünk, kifinomult textúrák jellemzik, melyekkel együttesen érjük el a kívánt hatást. (x)

A termékekben levő C-Vitamin származék APPS (C-Vitamin származék) olyan antioxidáns, mely egyrészt megakadályozza a szabad gyökök okozta sejtkárosodást, másrészt a sejtöregedést lelassítja, valamint  hatása révén védi a bőrt a káros UVB sugaraktól, illetve a környezeti mérgektől.

Bizonyítottan fiatalító, ráncsimító, ráncfeltöltő és kollagén szintézist növelő hatása van.

Hatóanyagok:

·         Unisteron Y50

·         Liftessence

·         EPS Seefill

A termékcsalád 4 taggal büszkélkedhet: arckrém, krémpakolás, szérum és orvosi tisztaságú ampulla.

1.      C-Vitaminos Lifting Krém:

Azonnali és hosszú távú Lifting hatású krém, mely EPS Seefill hatóanyag tartalmának köszönhetően serkenti a kollagén szintézist, kimagasló ráncfeltöltő hatása van, így biztosítja bőr azonnali lifting hatását, rugalmasságát és feszességét. Termékekben levő C-vitamin származék APPS olyan antioxidáns, mely egyrészt megakadályozza a szabad gyökök okozta sejtkárosodást, valamint  hatása révén védi a bőrt a káros UVB sugaraktól, illetve a környezeti mérgektől és bizonyítottan jelentős a ráncsimító hatása. Könnyű textúrájú, könnyen felszívódó krém. Mindennapos használatra ajánljuk, fáradt megereszkedett, tónusát vesztett bőrre

Hatóanyagok: APPS (C-vitamin származék), EPS Seefill, Retinol, E-Vitamin acetate.

 

2.      C-Vitaminos Lifting Krémpakolás:

Azonnali és hosszú távú Lifting hatású Krémpakolás, amely jelentős ráncfeltöltő hatással is rendelkezik a termékekben levő C-Vitamin származék APPS tartalma miatt. Használatával rugalmassá, feszessé válik a bőr. Liftessence hatóanyag-tartalma biztosítja a mechanikai emelő hatást. A pakolást használhatjuk önmagában, mint krémpakolás, emellett ultrahangozható, használhatjuk por alapú maszkok alá és masszírozhatunk is vele.

Hatóanyagok: APPS (C-Vitamin származék), Liftessence.

 

3.      C-Vitaminos Lifting Ampulla:

Azonnali és hosszú távú Lifting hatású Ampulla, amely jelentős ráncfeltöltő hatással is rendelkezik a termékekben levő C-Vitamin származék APPS tartalma miatt. Használatával rugalmassá, feszessé válik a bőr. Nagy tisztaságú ampulla, amely tű és tű nélküli Mezoterápiához is használható. Ezen kívül Használható önmagában, illetve minden egyéb gépi kezeléshez is.

Hatóanyagok: APPS (C-Vitamin származék), Hyaluronsav.

 

4.      C-Vitaminos Lifting Szérum:

Azonnali és hosszú távú Lifting hatású szérum, amely jelentős ráncfeltöltő hatással is rendelkezik a termékekben levő C-Vitamin származék APPS tartalma miatt. Használatával rugalmassá, feszessé válik a bőr. Unisteron Y50 hatóanyag-tartalmának köszönhetően jelentősen és tartósan javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét. Önmagában, gépi kezeléseknél és krémek/pakolások alá is ajánlott.

Hatóanyagok: APPS (C-Vitamin származék), Unisteron Y50.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail