welovemakeup_beautyforum
Smink: Kádár Andrea, Fotó: Márton Andrea és Harza Tamás

Megjelent a nyári We Love Make-Up magazin!

Ti tudjátok, hogy mik azok az anyagok és eszközök, amelyek nem hiányozhatnak egy profi sminkes kelléktárából? Szeretnétek belesni Hollywood kulisszáiba vagy esetleg megismerni MaluWilz slágertermékeit?

Mindezt megtudhatjátok a nemrég megjelent 2017 nyári We Love Make-up! magazinból!

Érdemes ezúttal is olvasni bennünket, hiszen a hazai sminkes világ krémjével beszélgettünk. Petrilla Orsi kalauzolásával bepillantást nyerhetünk a filmes sminkvilág különböző műhelytitkaiba, Kádár Andrea a tündérek világába repít minket, Dudás Barbara pedig szikrázó gyémántözönt zúdít ránk. Tóth Éva elmesélte, hogyan nyerte meg idén tavasszal a Nemzetközi Testfestő és Kreatív Sminkbajnokságot Dél-Afrikában. Murányi Orsi és Illéssyné Szél Szabina arról meséltek, hogyan vezetik a tanulóikat be a szakmai rejtelmeibe. Gali Renáta pedig lépésről lépésre mutatta meg, hogyan lehet egy paletta használatával két homlokegyenest különböző sminket megvalósítani.

Ugye mennyi érdekesség? Hát még, ha megnézitek a magazint, abban megannyi szemet gyönyörködtető fotó van! Tele izgalmas újdonsággal és hírrel!

Akkor nincs más teendő, mint megrendelni a nemrég megjelent, legfrissebb We Love Make-Up magazint és mindent megtudhattok, ami manapság trendi a sminkes világban! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail