Megvalósult álom: ADRIENNE FELLER store

Az Olajütő malomtól a MOM üzletig – „Amikor a nagyapám már javában gyönyörű olajokat sajtolt, megálmodta a szappangyárát, és óriási büszkeséggel töltötte el az érzés, hogy az álmait valóra válthatja. Nagy az örömöm, hogy tovább folytattam a családi hagyományt, és az én álmom is valóra vált.”

Feller Adrienne: „Ezt az álmot hosszú évtizedekig hordoztam a szívemben. Szerencsésnek érzem magam, mert nagyon korán rátaláltam a hivatásomra, ami az egész életemet átformáló szenvedélyemmé vált. Minden egyes termékemnek, minden egyes üvegcsének, tégelynek külön története van.

Mindig inspirált az ember, az ő szépsége és minél inkább haladok előre az utamon, annál intenzívebben érzem ennek mélységét, sokszínűségét és életet adó erejét.

A természetes luxus

Amikor a kozmetikumaimat megálmodtam, fontos szempont volt számomra, hogy a természetes alapanyagokhoz luxusérzés is kapcsolódjon. A természetes ugyanakkor professzionális alapanyagok, az azonnali, látványos és hosszantartó eredmény, a vizuális élmény mind fontosak számomra. A legjobbat, a legkiválóbbat, a legtisztábbat akarom adni.

Igaznak lenni, igazat mondani, igaz termékeket alkotni, ezáltal a világot élhetőbbé, szebbé tenni: számomra ez ad lendületet, energiát, örömöt. Fontos, hogy értéket teremtsek és valami kiemelkedően jót adjak.

Növényi olajok, hatóanyagok és illóolajok

Soha hatékonyabb anyagot nem ismertem a növényekből kinyerhető illóolajoknál.

Az illóolaj a növény kvintesszenciája. Mindent magában hordoz, amit a növény valaha tudott. A sejteket a legmélyebb szintig felrázza és életre kelti. Segíti a sejtek közötti kommunikációt, ezáltal a regenerációt. Az illatán keresztül örömre hangolja a lelket és harmóniát teremt az egész testben. Az illóolaj a fiatalság elixírje. Ezért van kiemelkedő helye a termékeimben.

A férfiak is fontosak

A kozmetikumaimat nem kizárólag nőknek, hanem férfiaknak is terveztem. A Pour Homme férfikollekcióba a legfinomabb tömjént és szantált, sőt a villányi kék szőlő elixírjét is belekomponáltam, hogy ők is sokáig, ameddig csak lehet, megőrizzék a fiatalságukat, a lendületüket és a vonzerejüket.

Szép vagy!
Az ADRIENNE FELLER új, luxus termékcsaládja, a Shine® megalkotásakor drámai változást kívántam elérni a bőrfiatalításban. Inspirált a nő minden korban jelenlévő elragadó szépsége, egyedisége, ragyogásának hosszantartó megőrzése. Egy olyan intenzív hatású szépítőszer megkomponálásának gondolata foglalkoztatott, ami a lélekre is felemelően hat. Így született meg a Shine®, ami egy igazi titok és varázslat egyben. És van egy kicsi kacérság is benne, mert a lélek közepébe huppan, és azt súgja: szép vagy!

Itt az ember a lényeg
Az üzletünkben a szakmai felkészültségen túl fontos, hogy a betérő vásárlók a legkedvesebb kiszolgálást kapják. A törzsvásárlóink, azt hiszem, ezt is nagyon szeretik nálunk. Mi hosszú távra építünk. Hozzánk beszélgetni is be lehet jönni, pár szót váltani, s majd erőt merítve tovább haladni.”


„Amikor megnyílt a MOM parkban az ADRIENNE FELLER store, kicsit meg kellett állítanom az időt, hogy nagy levegőt vegyek és beérjen a lelkem. Átengedjem magamon az érzést, hogy megnyílt az üzletem, ahol azok a termékek vannak, amelyeket olyan nagy gondossággal, szeretettel, sok éves tapasztalatra építkezve, magunk készítünk. Minden egyes krémnek, olajnak pontosan tudom a történetét, hiszen ott voltam a születésénél.

Szeretem, hogy az ADRIENNE FELLER kozmetikumoknak a MOM park ad otthont, mert számomra a hely eleganciája méltó keretet ad mindannak, amit a termékeim képviselnek.”

ADRIENNE FELLER STORE
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
(MOM Park, Piazza szint)
Tel.: (+36 1) 784 3476
www.adriennefeller.com


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail