Mikrodermabrázió – kedvező ajánlat

…a legtöbb vendégnek

Akár egyszeri, látványos, akár kúraszerű kezelésként alkalmazzuk, a mikrodermabráziós kezelés nem csupán egy hatékony kozmetikai módszer, hanem egyúttal egy jól jövedelmező üzlet is.

A problémás bőrű vendégeket leginkább az motiválja, hogy valamit mindenképpen változtassanak bőrükön. Amennyiben semmilyen ellenjavallat nincs a kezelést illetően, felajánlom a vendégemnek a mikrodermabráziós kezeléseket, ismertetve az elérhető eredményeket.
Itt fontosak a számok, adatok és tények:

  • Mi a mikrodermabrázió?
  • Hogyan működik a mikrodermabrázió?
  • Mi a haszna a mikrodermabráziónak?

Egy példa: „Most a bőrpeeling egy hatékony módját mutatom be Önnek, ami egészen finoman, mégis eredményesen távolítja el a legfelső bőrréteget. Ezután a bőre láthatóan simább, finomabb pórusúvá válik. Az egyenetlenségek (ráncok, …) hosszú időre eltűnnek.”
Ezenkívül megbeszélem a vendéggel, mire kell ügyelnie a kezelés után és nagyon ritkán milyen mellékhatások jelentkezhetnek.
Elmondom azt is, hány kezelést végeznék el.

Kombináljunk!

Az, hogy a mikrodermabráziót kúraszerű kezelésként, rendszeres műveletként vagy látványos ápolásként ajánljuk, az nagyrészt a vendég kívánságaitól és bőrének aktuális állapotától függ.
Más eljárásokkal együtt, mint például a gyümölcssavas vagy az ultrahangos kezelés, további érdekes kezelési- és kúracsomagokat állíthat össze, s kiváló eredményeket érhet el – különösen akkor, ha megfelelő ápoló készítményeket is használ, és vendége az otthoni ápolásról sem feledkezik el.
Jó tapasztalatokat szereztem azokkal a készítményekkel, melyek teljesen emulgeáló-, valamint illat-, szín- és tartósítószer-mentesek, viszont bőrbarát hatóanyagokat tartalmaznak.
Ezeknél az úgynevezett fiziológiai ápolásoknál nem jelennek meg nem kívánt reakciók, és a csiszolás után a bőr tökéletesen és a lehető legtermészetesebben lesz ellátva.

Hálás vendégek

Az abrázió sikere többek között a bőr előkészítésétől is függ: Minél egyenletesebben lett a bőr felülete előkészítve és peelingezve, annál egyenletesebben lehet majd leradírozni.
A kezelés után hidratáló, a bőr pH-értékét visszaállító pakolásokat, alginátmaszkot vagy vliest használok. Minél szélesebb spektrumú a termékrepertoár, annál több alkalmazási lehetőséget lehet a mikrodermabrázióval lefedni.
Ez a bőrsimítástól és pórusfinomítástól kezdve az aknén, anti-agingen és a sebhelyeken (különösen a hypertrophiás heges bőr reagál hálásan) át a Follicularis keratosistól (tartós „libabőr” a felkaron) szenvedő bőr kezeléséig tart.
A precíz beállítási lehetőségeknek köszönhetően nagyon sokrétűen használhatja ezt a gépet.
Én majd’ minden vendégnél és minden korosztályban alkalmazom a mikrodermabráziót, kisebb nagyobb felületen. A férfi vendégek különösen nagyra becsülik tudásomat a mikrodermabrázió után; ugyanis nincs benne semmilyen feminin érintés és rögtön látható az eredménye.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail