Minden, amit az ULTRAFORMER III, MMFU technológiáról tudni kell!

Ismeri már a legújabb fejlesztésű HIFU-MMFU arc-és testkezelő gépet, amellyel minden eddiginél gyorsabban és biztonságosabban dolgozhat? Ráadásul most kedvezményes áron az Öné is lehet! (x)

Az ultrahang, mint technológia:

nuf3_foo1Az ultrahang egy longitudinális hanghullám, mely – többek között – az élő szövetekben pH eltolódást, fokozott anyagcserét, hőtermelődést okoz. A magas intenzitást azért nem emelném ki, mert mindenki, aki szakmabeli, tudja, hogy az ultrahangok ezen fajtái nagyfrekvenciás besorolás alá tartoznak. A HIFU gépeknél alkalmazott technológia 4 -7 MHz – közötti terjedelmű.

 

Mégis mi az, ami megkülönbözteti a fókuszált ultrahangot a többi ultrahangtól?

A normál ultrahangfejtől eltérően a fókuszált technológia meghatározott „pontlövéseket” hajt végre a bőr bizonyos rétegeibe. A gép kezelőfeje egy cserélhető patront tartalmaz, amely patronok meghatározott mélységben fókuszálódnak a lehető legkevesebb disszipáció (felesleges szóródás, inkoherencia) nélkül.

uf3_mmfu21A mikrolövések rendszerezett, mátrixszerű hálózata és a pontos behatolási mélységek adják a professzionális gépek esetén az igazi eredményt. A kezelés során a bőrbe érkező, precíz mikro hősérülések igazoltan elindítják a sejtek osztódását, illetve jótékony ödémát keltenek a sérült területeken. Látványra azonnali optimális ödéma jelenik meg, amelyet követően a későbbiekben a sejtek proliferációja (osztódása) megindulhat a kezelt területen. A fókuszált ultrahanggal kezelt bőrben osztódásnak induló sejtek a SMAS rétegtől egészen a papilláris réteg alsó szakaszáig, mintegy „tartó gerendákat” hoznak létre a megújuló, osztódó sejtek halmazából. Ezek az új sejtek telítik, jól strukturált, tömött tapintásúvá építik a laza, petyhüdt bőrt.

____ (3)A jelenlegi legújabb technológia (MMFU) ezt meghaladva olyan jelentős különbséggel kerül most elsőként a piacra, amely gyors és biztonságosabb kezelést tesz lehetővé. Miben rejlik a gyorsasága és a biztonsága? A speciális patron, illetve a gép vezérlőjének MMFU technológiájára fejlesztett kezelőfeje olyan rövid és optimális – az eddigi leggyorsabb – ütést produkálja a háromféle mélységben,  amely lehetővé teszi  a minimális hőérzetet. A gyors behatolású, fókuszált mikrosérülések nem károsítják a behatolás során az adott rétegeket.

HIFU volt, HIFU van… az MMFU a jövő!

Most az Öné lehet a  legújabb fejlesztésű  koreai HIFU-MMFU arc-és testkezelő gép! 30%-os befizetéssel , 24 hónapos részlettel, 2 év garanciával elvihető! Nem tud dönteni? Jöjjön el ingyenes HIFU-MMFU bemutatónkra, ahol felteheti kérdéseit, a bemutató helyszíne és időpontja: június 13. 10.00-14.00, 1181 Üllői út.399 iSkin Kft.

Lipolab kft. 2100 Gödöllő, Rákóczi Ferenc u. 8., www.lipolab.hu, www.santemed.eu Tel.: +36-28-360868; +36-70-3126668, +36-70-4288658, E-mail: lipolab@lipolab.hu, lipolabkft@gmail.com

iSkin KFT., a gépek magyarországi disztribútorai: 1181 Bp. Üllői út 399. , weblap: www.ultraformer.hu, illetve www.iskins.hu, mobil: 06 30 7794570 illetve 06 30 8179656; e-mail: info@iskins.hu

(x)

Logoiskin logosantemed logo


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail