Minden nő egyedi, minden bőr egyedi!

Innovatív hatóanyagok, exkluzív szépség eszenciák, különböző állagú és összetételű maszkok, magával ragadó illatélmény, kényeztető masszázsrituálék, személyre szabott kezelések, kifinomult párizsi ízlés – ez a Maria Galland világa! Lépj be e világba! Légy Te is Maria Galland kozmetikus! (x)

eszencia_holgyMadame Galland szerint a bőr „nagyon különböző igények mozaikja”, melynek ragyogását a „személyre szabott ápolással” lehet megőrizni. Oui, C’est moi./Igen, ez vagyok én! – hirdeti a szlogen, mely mögött az a hitvallás húzódik meg, hogy mindenki egyedülálló és különleges. Így a bőrápolás is egyedi, különleges kell legyen! Éppen ezért minden nőnek személyre szabott kezeléseket és termékeket kínálnak.

Légy Te is Maria Galland kozmetikus! Ismerd fel az individuális szépségápolás hatékonyságát! Kápráztasd el vendégeidet az innovatív szépség eszenciákkal, a különböző állagú és összetételű maszkokkal – ásványi agyag maszk, habmaszk, tengeri alga alapú maszk –, melyek igazán egyedi, személyre szabott anti-aging kezeléseket tesznek lehetővé.

 

 

Diamond Essence RetailA személyre szabott bőrápolás mozgatórugója az innováció. A Maria Galland termékek fejlesztés során a kutatók folyamatosan figyelik a hölgyek változó igényeit, szükségleteit, és ezekre reagálva olyan termékeket kínálnak számodra, melyekkel valóban egyedi, különleges kezelésben részesítheted vendégeidet. A 2016/2017 téli időszak legnagyobb innovációja a gyémánt komplexet, hyaluronsavat, illetve jázmin és havasi gyopár kivonatot tartalmazó N°008 Gyémánt eszencia, mely aktív összetevői révén kivételes lifting hatással bír: feltölt, feszesít, láthatóan csökkenti a ráncokat, valamint egyedülálló gyémántfényű ragyogást kölcsönöz az arcnak. A bőr azonnal visszanyeri fiatalos fényét, feszességét, egyenletességét. Csodálatos kényeztetés extra adag luxussal.

A Maria Galland márka ma a világ 40 országában több mint 10.000 szépségszalonban van jelen! Lépj be Te is a Maria Galland világába! Légy Te is Maria Galland kozmetikus!

  • Ismerd fel az individuális szépségápolás hatékonyságát!
  • Ismerd meg az innovatív szépség eszenciákat és a különböző állagú és összetételű maszkokat!
  • Kínálj vendégeidnek egyedi, különleges, személyre szabott kezeléseket!

Hol és hogyan ismerheted meg a Maria Galland márkát?

  • Igényeld a díjmentes mintacsomagot, melyben termékmintákat, magyar nyelvű prospektusokat és képzésajánlót találsz majd.  Díjmentes mintacsomag igényléséhez kattints ide >>>
  • Tapasztalj meg saját bőrödön egy Maria Galland kezelést! A Próbálj ki egy kezelést! napon csak veled foglalkozik a Maria Galland magyarországi trénere, aki bemutatja Neked a kezelések különlegességét, egyediségét! Próbálj ki egy kezelést! napra itt jelentkezz >>>
  • Vagy haladj nagyobb léptekkel, és vegyél részt a 2+1 napos Francia anti-age alapképzésen, ahol megismered a Maria Galland filozófiáját, a mozaik diagnózist és kölcsönös kezelések formájában elsajátítod a három leghíresebb – maszkok használatával végzett – Maria Galland kezelést! A képzésre ide kattintva tudsz jelentkezni >>>

 

mg_logo_egysor

A Maria Galland kizárólagos magyarországi forgalmazója:

KALCSU COSMETICS
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Tel.: 06 30 835 6811
E-mail: kapcsolat@kalcsu.hu
web: www.kalcsu.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail