Fotó: Northfoto

Mit árul el rólad a körmöd színe?

Milyen színű a körmöd? Fekete? Ezüst? Piros? Mintás vagy sima? Tudtad, hogy a köröm színe nagyon sokat elárul a viselőjéről?

1.       Vörös

Ha vörös a körmöd, az azt jelenti, hogy magabiztos, szexi, vakmerő, kedves és kalandvágyó vagy, akivel könnyű szót érteni.

2.       Sárga

A sárga szín melegséget áraszt, a napot szimbolizálja. A sárga azt jelenti, hogy spontán, egyenes és független vagy, akinek különleges érzéke van a divathoz.

3.       Rózsaszín

Ha a rózsaszín mellett döntesz, akkor te igazán nőies és fiatalos vagy, aki kifogástalanul ápolt.

4.       Lila

A lila egy igazán előkelő szín. Ha ilyen színű a körmöd, akkor olyan magabiztos vagy, hogy bárhol viselhetnéd a királyi koronát is. Individualista, kreatív és művészi típus vagy.

5.       Fekete

Kifinomult, divatos és érzékeny, az életed csupa izgalom.

6.       Természetes

Csak úgy, ahogy van! Semmi szín, semmi dísz. Nincs időd ilyenekre, és nem is érdekel annyira a divat és a trendek.

7.       Arany

Elbűvölő, kifinomult, ragyogó, aki követi a divatot, és ez az egyik fegyvered, hogy a figyelem középpontjába kerülhess. Az egyetlen dolog, ami a körmeidről visszatükröződik: az egyéniséged.

8.       Natúr

Ha Jennifer Aniston rajognó vagy, akkor ez a Te színed! Egyszerűen nőies, szép és ragyogó természet, aki megkap mindent anélkül, hogy a különböző trendekkel kitűnne a többiek közül.

9.       Burgundi

Klasszikus ragyogás, mély és sötét, mint egy jó bor. Erős egyéniség, aki szereti a kihívásokat.

10.   Neon színek

Az élet túl rövid – ez a mottód – élni kell! Energikus vagy, aki mindig a buli középpontjában van, azonnal cselekszel és mindenkit mosolyra fakasztasz.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail