Mitikus olajrituálé a töredezett hajnak

Bár kaptunk még egy kis haladékot az időjárástól, de hamarosan sajnos beköszönt az ősz. Ez a nyár hosszú és forró volt, ami a hajunkat megviselte: a hőségben, tűző napon bizony jobban kiszáradt és sokkal inkább töredezett lett. A L'Oréal legújabb terméke, a Mythic Oil Sérum de force segít visszaállítani a haj természetes szépségét

A Mythic Oil Sérum de Force elixír védelmet biztosít a töredezés ellen és nem utolsó sorban erőssé, fényessé és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. Ráadásul már az első használat után érezhető jótékony hatása!

mythic-oil-huile-1-4

A Mythic Oil termékcsalád 2012 márciusa óta van jelen a piacon és az évek során újabb és újabb termékek csatlakoztak az első szépségolajhoz. A legújabb elixír mellett megjelent egy magnólia olajjal gazdagított haj és testpermet is, a Shimmering Oil. Ez a szépségolaj tetőtől talpig aranyba öltözteti viselőjét: a hajat gyönyörűen csillogóvá, a bőrt pedig mélyen táplálttá varázsolja.

A mitikus olajrituálék alapjául szolgáló Mythic Oil termékcsalád létrejöttét egyébként mesebeli tápláló olajok vegyítése tette lehetővé, mint például az argánolaj, gyapotmag-olaj, lenmagolaj, szőlőmagolaj, avokádómag-olaj. Ezeknek a különleges összetevőknek köszönhető a frizura természetessége, lágysága és ragyogása.

Egy mitikus olajrituálé, amely emeli a frizura fényét! 

 

IT LOOKS 2015/16 ŐSZ
Az idei év a változások éve! Legalább is, ami a frizurákat illeti… Az ősz beköszöntével sokakat fog el a vágy, hogy megváltoztassák a frizurájukat. Most minden a legújabb árnyalatok kipróbálásáról szól legyen az egy visszafogott szőke tincs, vagy természetes, napszítta hatás. A kontúr technika nélkülözhetetlen kiegészítővé válik, ami segítségével harmonikusabbá tehetjük frizuránkat. Az arc vonásait a hajszín és különböző melír technikák játékával is kiemelhetjük, így személyre szabott frizurát kapunk. A modern hajfonatok, a kreppelés, a lófarok, vagy a hullámos bob (wavy bob = wob) frizurák kötelező hajviseletté váltak. 

 

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?