Műtét nélküli lézeres hüvelyplasztika

A lézeres csúcstechnológia a hüvely optimális szerkezetének visszaszerzésére nyújt hatékony megoldást, amellyel a jelentkező problémák – tág hüvely, nem kielégítő vagy fájdalmas szexuális élet, vizelettartási gondok – hatékonyan megszüntethetőek, illetve a páciensek általános komfort érzete jelentősen növelhető (x)

Az évek előrehaladtával és szülést követően a hüvely optimális szerkezete sérül, a kötőszövetek megnyúlnak, a hüvely veszít rugalmasságából. Az ebből adódó egészségügyi problémákat, díszkomfort érzetet, fájdalmas együttléteket és az akaratlan vizeletcsepegést, mint nemkívánatos, és sokszor kínos tüneteket, jellemzően éveken keresztül viselik a nők, betét viselésére kényszerülnek, társuktól eltávolodnak, holott erre nem lenne szükség.

Az inkontinencia kezelésére, hüvelyszűkítésre és hüvelyszárazságra korábban csak körülményes műtéti eljárás, illetve hormonkezelés jelentett megoldást. Ma már azonban a nemzetközi sikerek után Magyarországon is elérhető a világújdonság, a Fotona cég szabadalmaztatott Intimlézer csúcstechnológiája – az IntimaLase®, IncontiLase® és RenovaLase® kezelések, amelynek segítségével, műtét nélkül, fájdalommentesen, csupán két kezelés után a problémák megszüntethetőek.

Műtét kontra lézer

A Fotona elsőként mutatta be világszerte a nőgyógyászatban használatos 90° és 360°-ban kezelő csúcstechnológiát, mellyel precízen, az okot kiváltó szöveti réteget célozza meg.

Az akaratlan vizeletcsepegést hagyományosan a nem mindig eredményes intim tornával, illetve műtéttel lehetett kezelni. Ez utóbbi a kórházi bennfekvés mellett altatással, fájdalommal és hosszú lábadozási idővel jár, amit nem sokan mernek, vagy tudnak bevállalni, hiszen egyrészt féltik a munkahelyüket, másrészt nem szívesen vállalják a műtéttel járó esetleges szövődményeket.

Nincs szükség érzéstelenítésre – biztonságos, gyors és fájdalommentes

 

·         A beavatkozás gyors, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

·         Nincs szükség altatásra, így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.

·         A kezelés után 3-7 nappal pedig már élvezhető újra a szexuális élet, és ülőfürdő is vehető.

·         Két kezelés elegendő a probléma hatékony megoldására.

 

 

EGYEDÜLÁLLÓ EREDMÉNYEK

A gyártó, a Fotona cég, aki a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival dolgozik együtt, hogy a legmegfelelőbb eljárást dolgozzák ki a hatékony és fájdalommentes kezelések érdekében. A több tízezer kezelt páciensnek, és a számtalan klinikai tanulmánynak köszönhetően egy biztonságos, gyors és fájdalommentes kezelésről van szó. Az IntimaLase®-lézeres hüvelyszűkítés terápiát igénybevevő páciensek 97%-a elégedett, az IncontiLase®-lézeres inkontinencia kezelés esetében a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról. Ráadásul az egyetlen ilyen típusú lézerrendszer a nőgyógyászatban, amelynek meggyőző kutatási eredményei vannak.

10-15 évvel megfiatalítja a női intim területet, ezáltal a szexuális élet minősége nő, a vizelettartási probléma, a fájdalmas hüvelyszárazság pedig hormonmentesen megszűnik.

A Fotona Intimlézer Magyarország elismert nőgyógyászainál, akik ingyenes tájékoztatóra várják. További információ: www.intimlezer.hu

 

intimlezer(Promóciós megjelenés)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail