A natúr és a chrome az idei sláger

Milyen az idei őszi-téli körömtrend? Mi szeretnek a vendégek? És hogyan alkalmazkodik a hazai piac a világtrendekhez? Antal Zsanett műkörömépítővel beszélgettünk
  • Véleményem szerint összetett a válasz arra a kérdésre, hogy milyen az őszi-téli trend, és egy kicsit nehéz is megválaszolni, mert ahány ember, annyiféleképpen és megannyi ízlésnek megfelelően készülnek el a körmök.  A legfontosabb, hogy öltözékünkhöz és stílusunkhoz passzoljon a köröm, így bármit is kérjenek a vendégeink, szívesen fogják viselni, legyen az egy sima francia vagy akár a legújabb trendeknek megfelelő köröm – kezdte Zsani, aki Creative Nail Art versenyünk előkelő, harmadik helyén végzett idén. – Ami a színeket illeti, az idei év őszi/téli divatjának megfelelően főként a sötét színek – mint a barna, fekete, szürke, bordó és a lila árnyalatai – eléggé közkedveltek.Antal Zsanni naturÖrök klasszikusként azonban meg kell említeni a natúr színeket is, amelyeket megannyi díszítéssel és kiegészítővel elegánsan meg lehet “spékelni”. Véleményem szerint a visszafogott natúr eleganciával nem foghatunk mellé, legyen szó őszi/téli vagy tavaszi/nyári divatról.

Zsani tapasztalatai szerint idén szívesen keresik és viselik a csillogó és fényes árnyalatokat, melyet az úgynevezett chrome pigment porokkal lehet szépen, gyorsan és tartósan elkészíteni.

  • Közkedvelt újdonságként – amelyet egyre többen választanak díszítő elemként – meg kell említeni a Swarovski kristályt, ami rettentő elegáns és különleges külsőt kölcsönöz viselője körmének.Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a „tiger eye” elnevezésű crystalac-ok. Különlegességük, hogy összetételük és a mágnes hatására a köröm felületén egy fénycsík vándorol.  És persze idén is meggyorsítják a szalonmunka során díszítéseinket a közkedvelt csíkok és a körömnyomda. Mind a kettő gyors, praktikus és nagyon kreatív módon elkészíthető, jól kombinált elemei a díszítésnek a szalonban. Antal ZSani figurasSzámomra azonban továbbra is a kézzel festett minták nagyon különlegesek és a szívemhez közel állnak, amelyet vendégeim is nagyra értékelnek.
    Úgy gondolom, hogy a hazai piac rettentő gyorsan tud csatlakozni a világtrendekhez, hisz világhírű szakoktatóink maguk viszik az aktualitásokat Európán és azon túl.  Manapság már naprakésznek lehet lenni az adott trendekkel kapcsolatban, ha az ember rászánja az időt és energiát. Szerintem ez elengedhetetlen egy szakember számára, aki elhivatottja szakmájának.

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail