NEYES Brows, a mesteri szemöldökformázás

Bozontos, felemás, elrontott, túlszedett, tetovált, cérnavékony, távoli vagy összenőtt… Bizony, a szemöldökünk igazságtalanul nagy jelentőséggel bír ahhoz képest, hogy milyen egyszerű elrontani. A legszebb sminket is tönkreteheti egy előnytelenre szedett, nem megfelelően ápolt szemöldök. Ez a kis szőrzet figyelmet igényel! Szerencsére, a NEYES Brows professzionális szemöldökformázó módszerével mindenki megkaphatja álmai szemöldökét! A mértani pontossággal kimért styling és az egyénre szabott stílus ugyanis garantálja a tökéletes formát (x)

A szemöldöktrendek igencsak furcsa mód alakultak az elmúlt évtizedekben. A ’80-as években íveltek és kontrasztosak voltak. Ezt Amerika első számú vízi mentőjének, Pamela Andersonnak sikerült eltörölnie. Bár, az általa diktált divat sem volt épp szép, a cérnavékonyra szedett korszak következett. Aztán jött a Salma Hayek féle rendezetlen, naturál, most pedig tombol a Cara Delevingne-es dús szemöldök. Nők milliói próbálják nap, mint nap az éppen aktuális trend „követelményeinek” megfelelően alakítani a szemszőrzetüket, nem törődve azzal, hogy vajon jól áll-e az, vagy sem.

Pedig egy jól eltalált és gondosan ápolt forma az egész arcképre pozitív hatással van. A szépen szedett, gondozott szemöldök smink nélkül is meghatározó karaktere az arcnak. Éppen ezért nem mindegy, hogyan szedjük is azt. A NEYES Brows Stylistjai a legfontosabb szempontokat – mint az arcforma, stílus, bőr-, haj-, és szemszín – szem előtt tartva, pontos mérésekkel, professzionális formázási technikával és hightech gyantázási módszerrel alakítják ki a tökéletes, egyénre szabott szemöldököket.

képA NEYES-nél nincsenek fortélyok, „csak” szakmai alapokon nyugvó tények, szakemberek által kifejlesztett módszerek. A mesteri szemöldökformázás specialistái árnyalatokat, színeket, formákat kombinálnak és milliméterekkel játszanak a tökéletes harmónia eléréséhez. Ráadásul a Neyes szemöldök-styling szalonokban egyedülálló módon még személyre szabott szemöldöksablont és púderkombinációkat is készítenek, amelyekkel a vendég akár otthon is gyakorolhatja a tökéletes szemöldök kialakítását.

A NEYES Brows azoknak is megoldást nyújt, akiknek szemöldöke gyér, túlszedett, vagy alig látható. Ugyanazok a lépések szükségesek – festés, mérés, formázás, hipoallergén gyantázás, cérnázás, dúsítás -, annyi különbséggel, hogy mások az arányok. Például, egy túl világos szemöldök kialakításakor több idő szükséges a helyes szín megtalálásához, míg a gondozatlannál a gyantázás, cérnázás kap hangsúlyt, egy túlszedett esetén pedig a rajzolás. Utóbbinál látja a vendég, hogy milyen lenne az optimális forma, valamint, hogy meddig kell visszanövesztenie az erre speciálisan kialakított szérummal a szőrt.

A Neyes Brows kárpótolja azt is, aki nem éppen tökéletes szemöldökkel született, és azt is, aki esetleg elrontotta! A festékek és púderek variációja lehetővé teszi, hogy a platinaszőkétől, a csokoládébarnán át, az éjfeketéig mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelőt, miközben a hatás természetes lesz!

Válj a szemöldökformázás mesterévé!
Az arctípusanalízissel egybe kötött brows styling képzéseinken anti-allergén eszközökkel sajátíthatod el a tökéletes szemöldök titkát. A NEYES Brows professzionális szemöldökformázást Budapesten, 1 napos képzés formájában sajátíthatod el, amelynek ára: 63.500 Ft.

www.neyes.hu

info@neyes.hu

+36 70/4560221

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail