A nyár hűsítő csodája

Egy nagyszerű újdonsággal lepte meg a vendégeit az idén 25 éves jubileumát ünneplő High Care®. Az új anti-aging eljárás a nyár legnépszerűbb kezeléseinek egyike (x)

IONO JET

Az új készülék plazmával dúsított oxigénnel dolgozik, speciális szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet juttat a bőrbe, magas nyomás segítségével.

A nagyszerű újítást, mellyel szalonunk kínálatát bővíthetjük, hamar és könnyen elsajátíthatja a kezelő kozmetikus. A kezelőpisztoly kényelmesen illeszkedik a kézbe, az ampullák cseréje egyszerű és tökéletesen biztonságos, higiénikus. A készüléket folyamatos, nagy igénybevételre tervezték, nincsenek mozgó alkatrészei, – német technológia.

A plazma hatás

Az új, innovatív eljárás teljesen fájdalommentes, kellemes érzés, nem okoz mikro-sérüléseket, nem okoz intoleranciát és nincs kontraindikáció. Van viszont a kozmetikus és a vendég részéről egy egyedülálló élmény, amit az azonnal látható eredménynek köszönhetünk.

Felhasználási lehetőségek:

–          egyedülálló enzimatikus peeling (bármilyen más kezelést is remekül kiegészíthet),

–          kitűnő méregtelenítő hatását az oxigénnek és a különleges detox-ampullának  köszönheti, melyben az őssejtnek van meghatározó szerepe,

–          anti aging – ránctalanító hatását a különleges Wakame algával, vitaminokkal, peptidekkel éri el,

–          a bőr fehérítése, a pigment foltok kezelése a brokkoli kivonatot tartalmazó szérum segítségével történik,

–          különleges kezelési lehetőség a rozácea és az érzékeny bőr problémáinak orvoslására, melyeknél valóban egy forradalmi újdonságot jelent ez az új módszer.

Hogyan zajlik ez a kellemes, hűsítő kezelés?

A vendég kb. 1 órát tölt a szalonban. Alkalmi kezelésként is remek, de az indikációtól függően a kúra-kezeléseknek van lenyűgöző hatása. A kozmetikus 2 részből építi fel a „beavatkozást”.

Első lépésként; a bőr mélyebb rétegeibe ható (fehérjebontó) enzimatikus peelinget alkalmazza, amely anti mikrobális. A plazmatikus oxigén van segítségünkre abban, hogy javuljon a bőr anyagcseréje, meginduljon a sejtmegújulás.

Második lépésként; az indikációtól függően – a terápiás cél meghatározásával – történik a megfelelő ampulla kiválasztása (3-5 alkalmas kúra javasolt). A kezelő több kiváló szérum közül választhat, de dönthet úgy is, hogy ugyan azt a szérumot használja a kúra során.

Mit érez a vendég?

Az oxigén-kezelések kellemes, nyugtató hatása már közismert, és ehhez társul még egy hűsítő érzés, amely ilyenkor, a nyári melegben igazán vonzóvá teszi a kezelést. A vendég rövid idő alatt szeretne eredményt és nyugalmat. Ez a kezelés mindössze 1 óra, roppant kellemes érzés, hatása látványos, ára megfizethető, – ez az, amire a vendégek vágynak!

A High Care új PLAZMA eljárása pedig mindezt megadja a vendég és a kozmetikus számára.

Bővebb információ: nagyker@high-care.hu, +36 555-215, +36 20 362-9487

(x)

 

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?