Nyári hajápolás hajújraépítő kezeléssel

A meleg, a nyár megviseli a hajunkat. Nem véletlenül hangsúlyozzák a szakemberek évről-évre, hogy sokkal gondosabban kell ápolni, mint bármelyik másik időszakban. De mit tehet a fodrász, és mit javasolhat a vendégének otthoni ápoláshoz?

Szandika 1– Nagyon fontos, én mindig hangsúlyozom a vendégeimnek, hogy nem elegendő, ha csupán a szalonra hagyatkozik hajápolás terén. Otthon is ugyanolyan gondossággal kell foglalkoznia a hajával, mint a fodrásza. Szerintem érdemes nekik javasolni, hogy vásárolják meg a professzionális termékeket és vigyék haza, használják azt minden hajmosáskor – javasolta Nagy Alexandra, a Miracolo szépségszalon szakembere, aki szerint a nyári időszakban már nem elég a balzsam. – Érdemes színvédő samponnal mosni a hajat, hiszen a naptól kifakulhat. A napozás, a klóros és sós víz miatt napvédő és ápoló termékcsaládokat válasszunk és a hajmosások végén ne hagyjuk ki a kondicionáló használatát. Aki valóban nagyon vigyáz a frizurájára, annak a hajvég-ápoló olajat is javasolom a nyári időszakban, sőt, télen is, hiszen a hideg és a fűtés szintén szárítja a hajat.

És mit tehet ezeken kívül még a fodrász?

– Havonta egyszer egy újraépítő kezelést végezzünk el a vendégünk haján. Ez olyan aminosavakat és egyedülálló hatóanyagokat tartalmaz, amelynek együttes segítségével nagyon látványos hatást érhetünk el. Megjavítja a haj sérült keratinláncát, feltölti nedvességgel a hajat, erőt és tartást ad a frizurának, ráadásul minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail