Olasz elegancia Budapest szívében

Az Oscar Hair&Beauty luxusszalon elhozza Magyarországra az olasz szépség fogalmát, amely több évtizedes nemzetközi tapasztalattal és szakértelemmel kiegészülve egy olyan helyet teremt Budapest szívében, ahol a vendég egyszerre élvezheti a hajfestést, a stylingot, a manikűrt, valamint a pedikűr és a professzionális arc-és testkezelések széles palettáját. 

image-b5cc31a418ca8ff805005bc0abe36046810757af30d808d4fb50dabe47dbba5f-V Az Oscar Hair & Beauty szalonban autentikus forrásból, olasz szakemberek segítségével élvezhetik a vendégek az igazi olasz kényeztetést, amely mellé a szalon atmoszférája biztosítja a megfelelő környezetet. Az exkluzív, modern enteriőrben dolgozó mesterek a vendég igényeihez és személyiségéhez igazítják a szolgáltatásokat.

Leonardo Falci szinte a nyitás óta erősíti a csapatot. Az olasz mester megnyerte a 2013-as nemzetközi fodrászolimpiát (OMC) legjobb esküvői frizura kategóriában. Nem csoda hát, ha hazánkban a hírességek is mellette teszik le voksukat: egyebek mellett Rost Andrea, Dobó Kata, Weisz Fanni és Polgár Judit is megfordult már a kezei között.

Legújabb csapattagként pedig nemrég Milánóból érkezett Leonardo Colletta, aki korábban olyan világvárosokban dolgozott, mint Párizs, New York és Moszkva. Egy moszkvai Aldo Coppola szalon art director-i pozíció után tért vissza Olaszországba, ahol Aldo Coppola akadémián oktatott. A budapesti szalon piaci bevezetésére kihívásként tekint.   image-bbecf1b3dbf7090a8d02f37dfb531d834d2139ad2e8edd5f64e6389bc2fc7ad6-V

És ha már az Aldo Coppola iskolánál tartunk….az olasz sztárfodrász követői a természetközeli bánásmód megrögzött hívei. Sajátos technikát alkalmaznak – például van egy szokatlan megoldásuk a festék szabad kézzel való elosztásához – amellyel hihetetlen természetes hatás érhető el. Ennek legjellemzőbb példája a Shatush hajfestés, amelyet hazánkban csak ebben a szalonban alkalmaznak.

A Shatush hajszínező technika a nevét a perzsa shatush szóról kapta, amely egy sálfajta, a gyapjúk királya. Maga a módszer egy Aldo Coppola által kifejlesztett eljárás, amely a legtermészetesebb, napszítta hatást kölcsönzi a hajnak, elrejti az ősz hajszálakat, vizuálisan növeli a haj mennyiségét és nem mellékesen nem kell sűrűn festeni azáltal, hogy szabadon hagyja a gyökereket.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail