Pályakezdőket segít a Kalcsu család

Nem csupán a sikerekre, a nehézségekre is igyekeznek felkészíteni az iskolából kikerült diákokat a Kalcsu Kati Kozmetikus Pályakezdő Program kétnapos kurzusán. Tekintettel a nagy érdeklődésre és a sok kimagasló színvonalú pályázatra idénkét csoportban, kéthetes különbséggel tartják az oktatásokat

A Kalcsu Kati Pályakezdő programot tavaly hirdették meg először azzal a céllal, hogy azokat a kezdő kozmetikusokat támogassák, akik célorientáltak és sikeresek szeretnének lenni. A programba azok jelentkezhettek, akik idén szakvizsgáztak, vagy az elmúlt három évben végeztek. A programmal párhuzamosan ösztöndíj-pályázatot is hirdettek a végzős kozmetikus hallgatók, valamint az elmúlt három évben végezettek számára.

–  Úgy látjuk, hogy egyre nagyobb az érdeklődés, hiszen idén már két kurzust is meg kellett nyitnunk.Az első 12 fő oktatása a múlt héten megtörtént, a következőre pedig a jövő héten került sor – avatott be a részletekbe Kalcsu Balázs, a Kalcsu Cosmetics társ-ügyvezető igazgatója, aki azt is elárulta, hogy idén a diákok nagyon érdeklődőek voltak, bátran mertek kérdezni is. –A képzésre elsősorban már azok jelentkeznek, akiket komolyan érdekel ez a szakma, így nyitottak és érdeklődőek. Ráadásul – ahogyan felmértük – a 12 főből 10 családjában van vállalkozó, így nem ismeretlen előttük ez a szemlélet, ami nagy előny számukra – tette hozzá Kalcsu Balázs, aki nemrég egyébként a tavaly végzettekkel is találkozott újra, hogy átbeszéljék az elmúlt egy évet és megpróbáljanak segíteni nekik az esetleges nehézségek kapcsán, hogy hogyan oldják meg ezeket a helyzeteket.

Az oktatáson résztvevők kipróbálhatták a Kalcsu Cosmetics által forgalmazott márkákat, a Babort és a Maria Gallandot, így mindenki maga dönthette el, hogy a német vagy a francia márka áll közelebb hozzá.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail