Pillanatok alatti barnulás

Nap nélküli napozás – kiegészítés, s nem konkurencia

A permetezős barnítók bevetése jó kiegészítő jövedelemforrás is lehet a kozmetikai stúdiók számára. A gyorsbarnító sprayket nem szabad a szoláriumok konkurenciájának tekinteni, inkább azok kiegészítőjeként kell elkönyvelni.

Ismét egy rendkívül szeszélyes nyárnak lehetünk tanúi. Az extrém kánikulákat záporokkal tarkított sorozatos hidegfrontok követik, hűvös és felhős napokkal. Ilyenkor jó alkalom kínálkozik egy kis szoláriumozásra, önbarnításra, hisz még a napos időszakban is sokan vannak, akik a napon lebarnulni nem, csak leégni tudnak  – számukra az önbarnítók bevetése jelent alternatívát a nyári barnaság elérésére.

Újdonságokkal az új vendégekért

A nyári uborkaszezon elkerülése érdekében ebben az időszakban különösen fontos az új vendégek toborozása. Hogy hogyan? A válasz semmi esetre sem lehet az árdömping. Új ügyfél csoportokat leginkább újdonságok bevezetésével lehet megnyerni, és bár ez kézenfekvő, meglepően sokan csak nehezen vállalkoznak új utak keresésére.

Önbarnítás, mint új szolgáltatás

Nyilvánvaló, hogy az UV-sugarak nélküli barnulás jó lehetőség az új utak építésére és új vendégkör megnyerésére, így pótlólagos forgalom és nyereség elérésére. Mind a szoláriumgyártók, mind más vállalatok különböző önbarnító-rendszereket kínálnak – évről évre egyre gazdagabb a kínálati paletta, mind a módszerek, mind a kivitelezés, mind az árak tekintetében.

Csapatmunka

Ahhoz, hogy a nap nélküli barnítás optimálisan működjön (és a kívánt eredményt produkálja a vendég és a kasszánk számára) elengedhetetlen a csapatmunka a vendég és az alkalmazó között – legalábbis így gondolja Denis Skupin, a Magic Tan Deutschland ügyvezetője, aki egyúttal kurzusokat is tart az önbarnítás témájában. Úgy véli, hogy ideális eredmény csak akkor érhető el, ha a vendégek készek az együttműködésre, (a bőr) előkészítésében és az utókezelésében – ez  persze egy szépségszalonban a lehető legtermészetesebb . E téren a felvilágosító munka ezért a siker előfeltétele.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail