Fotó: https://www.pinterest.com/pin/488148047090268618/

Pinwheel az új őrület

Ti hallottatok már róla? Netán használjátok is a pinwheelt? Ha nem, itt mindent megtudhattok róla!

Az ombre, a teknőspáncél, a sombre, a pixel és a fluid hair technika után most itt van egy újabb hajfestési őrület, ami már Magyarországra is begyűrűzött – olyannyira, hogy a fodraszinfo.com Facebook oldala például naponta 5-10 képet kap, hogy ki hogyan készítette el vendégének. A Pinwheel, azaz „szélkerék” technika nagyszerűsége egyszerűségében és látványosságában rejlik, a fodraszinfo.com most összeállította a lényegét:

A Pinwheel hajfestési technika során nagyobb leválasztott panelekkel és általában egymáshoz közel álló árnyalatokkal dolgozunk, hiszen a technika lényege az, hogy a frizurát összefésülve remek színkompozíciókat hozzunk létre. A hajat általában 10 egyenlő részre osztjuk a fejbúbtól indulva. A panelek és színek számának variálásában pedig csak a képzeletünk szab határt.

A vendégeknek bátran ajánlható, hiszen a festés technikailag könnyen elkészíthető egy gyakorlott fodrász számára, arról nem is beszélve, hogy kedves vendégünk teljesen oda lesz technikai felkészültségünktől. Kísérletezzünk kollégáinkon, próbálgassuk a színkombinációkat és lepjük meg vendégünket egy pompás hajszínnel.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail