Precíz, hatékony, emocionális cég vagyunk

A PHYRIS ugrásra kész! A DR.GRANDEL Magyarország Központjában izgatott a hangulat: a három éve alapított cég egy újabb, immár harmadik márka kizárólagos forgalmazásába vág bele, mint mondják, szívvel, lélekkel (x)

Az új márka bevezetéséről, a cég életéről és mindennapjairól beszélgetünk Németh Gáborral, a DR.GRANDEL kereskedelmi igazgatójával, és Márton-Erdős Tímea vezető kozmetikussal.

A DR.GRANDEL és az ARABESQUE mellett egy harmadik német világmárkával gazdagodik a cég palettája….

Timi: Napokon belül megkezdjük anyacégünk harmadik márkájának, a PHYRIS-nek a forgalmazását is.

Úgy tudom, a PHYRIS-nek hatalmas rajongótábora van, és már szerepel egy nagykereskedelmi cég portfóliójában…

Csak szerepelt. Ezúton köszönjük meg munkájukat, amivel sok, luxuskezelés iránt érdeklődő kozmetikust láttak el korábban ezzel a csodálatos márkával. Ők azonban nagykereskedők, mi pedig a DR.GRANDEL GmbH exkluzív márkaképviselete vagyunk. A különbség annyi, hogy mi csak az említett márkákat forgalmazzuk. Mi úgy foglalkozunk a márkáinkkal, mint a saját gyermekeinkkel: „óvjuk, védjük őket, velük vagyunk, ahogy felnőnek, büszkék vagyunk rájuk…”

Látom Timi, kicsit elérzékenyültél…

Igen, nem tagadom. A szakmaiságon túl az érzelmeknek is kulcsszerepe van a kozmetikai szakmában. Én már több mint 10 éve a DR.GRANDEL márka szerelmese vagyok. A kozmetikus iskolában volt szerencsém többféle márkát kipróbálni, a kommerszektől egészen a prémium kategóriáig. Hálás vagyok tanáraimnak, Gallai Zsuzsának és Kukovicza Tímeának, hogy a segítségükkel kiválaszthattam a legjobbat, a DR.GRANDEL-t. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer a kedvenc márkám egyik magyarországi tulajdonosa lehetek, ami elmondhatatlan boldogság számomra. Egyedülálló a DR.GRANDEL selymes, könnyed textúrája, megragadó illata, kimagasló hatóanyagtartalma, a rengeteg kozmetikai kezelés lehetősége a problémás bőröktől kezdve, a bio-termékcsaládokon át, a különböző anti-aging kezelésekig. Egyszerűen imádom!

Azt megértem, ha egy csinos hölgy ilyen szenvedéllyel tud beszélni egy kozmetikai márkáról, de egy férfi? Hogy kerülsz Gábor te a képbe?

Gábor: Több mint 20 éve vagyok a kereskedelmi szakmában. Többek között egy francia multicégnél voltam beszerzési igazgató, majd 13 éven át. Ez alatt az idő alatt a kereskedelem teljes palettáját sikerült megismernem, több száz beszállító céget, rengeteg márkát, több tízezer terméket, kereskedelmi filozófiát. Remek iskola volt, köszönöm a francia igazgatóságnak, hogy ekkora bizalommal  ruháztak fel!

Nem nagy váltás egy francai cég után egy német vállalat, a mentalitás, a munkaszervezés – tudod mire gondolok?!

Fogalmazzunk úgy, hogy a németek fantasztikus precizitása, korrekt támogatói hozzáállása, intelligens, kiegyensúlyozott magatartása sokkal közelebb áll hozzám. Úgy érzem, hazaérkeztem ehhez a több mint hetvenéves, óriási tradíciókkal rendelkező, piacvezető német céghez.

Szóval szakmai oldalról Tímea, kereskedelmi oldalról te képviseled a céget. Túl sok ez a feladat két embernek. Segít nektek más is?

Igen – veszi át a szót Tímea –, óriási segítség a vezetőségünk harmadik tagja, a férjem, Márton Károly, aki pénzügyi szoftverfejlesztő céget vezet, többek között a legnagyobb hazai bank informatikai fejlesztőivel. Ő foglalkozik cégünknél a pénzügyi, informatikai és logisztikai területekkel. Külsős segítségeink kozmetikusmestereink, a Beauty Forum Szakmai Díjas Báthory Katalin, Kovács Bea, Dévényi Klára, profi sminkesünk Kukovicza Tímea, valamint a többszörös magyar bajnok sminkes, Nagy Júlia. Precíz, hatékony, emocionális cég vagyunk, telis-tele dinamikával.

www.drgrandel.hu
Tel: 0670-385-9488
info@omegabeauty.hu

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?