Fotó: Northfoto

Régi-új sminktrendek 2017-ben

Lassan itt az év vége, az idei trendek már elavultak lesznek, jönnek az újabb trükkök, trendek. Na de abban egyetértünk, hogy van, amit érdemes 2017-ben is megtartani! Ugye?

Larion Oscar sminkmesterrel átnéztük, hogy mit adott nekünk 2016, mit hoz 2017 és mit viszünk át az új esztendőbe.

“Ami az alapozást illeti, a tökéletes matt hatás továbbra is uralkodó lesz, és persze a természetes, fényes arctónus. El lehet felejteni a maszkszerű arckontúrozást! Az üde megjelenés titka, hogy korrektorral csak a bőrhibákat tüntetjük el a bőrszínnel azonos árnyalatot választva. Ügyelj rá, hogy szépen el legyen dolgozva!

A csábítás második legfontosabb kelléke az ajakrúzs. Ahogy idén, jövőre is népszerűek lesznek a természetes hatások. Ennek kialakításához a legközkedveltebb termék a színtelen ajakbalzsam és a színtelen, magasfényű szájfény, ami egyre jobban kezd visszatérni. Kedvenc árnyalatok a rúzsok terén a fahéj, a klasszikus piros, a meggypiros és a mély bordó. De jövőre a két színű ajakfestés is hódít majd, ami már idén is elkezdődött…

Nagyon diszkréten hangsúlyozza a tekintetet, ha csak az alsó vízvonalat emeljük ki mélybarna vagy fekete szemceruzával. Ehhez már csak egy természetes hatású szempillaspirál szükséges.

Nemcsak az alsó vízvonal marad divatban, hanem a vízvonal alsó és felső hangsúlyozása is, ami hipnotizálóan vonzza a tekintetet. Még izgalmasabb lesz ez a fajta vízvonalhangsúly, ha teszünk még egy kis rezesbarna szemhéjpúdert diszkréten a szempillatőbe.

Hangsúlyos szemzugkiemelés fényes highlighttal – ami a macskaszemet illeti, ezt érdemes alkalmazni. A különlegessége ennek a szemfestésnek, hogy a szemhéj közepétől húzzuk meg kifelé vastagítva a tusvonalat, picit laposan a szem külső sarkánál túlhúzzuk, de összekötjük az alsó szemhéjjal, és ott is elvékonyítjuk a szemhéj közepéhez érve. Örülten izgalmas, és 2017-ben nagyon is trendi lesz!”

(forrás: life.hu)

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail