SkinNeedler, a bőrfiatalítás titka

A REVIDERM orvoskozmetológiai cégként, hisz abban, hogy a szépség kulcsa a bőr megértésében rejlik. 30 éve folyamatosan törekednek ennek célnak az elérésére. Számtalan fejlesztés sikere után a REVIDERM SkinNeedler egy lépéssel közelebb visz minket ahhoz, hogy hatékonyan tüntessük el az öregedés jeleit (x)

 

Egy évtizeddel ezelőtt a bennfentesek a micro-needlinget tartották a BŐRFIATALÍTÁS TITKÁNAK, mely hatékonyan kezeli az esztétikai bőrproblémákat. Van néhány micro-needling eszköz – amelyek mutatnak ugyan eredményeket – de mindegyiknek komoly hátrányai vannak.

A REVIDERM kiküszöbölte ezeket a hátrányokat a legmodernebb technológia segítségével.

ROLLER hátránya: A tűk ferdén is behatolnak a bőrbe, megakadnak, tépnek, ami nem várt fájdalomhoz, szövetsérüléshez vezet. A tű bőrbe szúrásának hosszát a kezelő kezének nyomása határozza meg, így a szúrás mélysége nem egyenletes.

STAMP hátránya: A körben vagy túl szorosan egymás mellett elhelyezett tűk eredményezik a „fakír hatást” így a bőr ellenállása csökkenti a behatolási mélységet.

Sok esetben a gyenge motorok hatására a tű nem mozog egyenletesen a bőrben, így a kezelés pontszerűen végezhető, vagy az egyenletes mozgatás közben a bőrben maradó tű szövetkárosodást okoz. Ennek eredményeképpen megállapíthatjuk, hogy a tű hossza nem egyenlő a bőrbe hatolás mélységével.

A HELYES MÓDSZER VENDÉGE BŐRÉNEK: A REVIDERM SkinNeedler

A REVIDER SkinNeedler kezelőegységén egy teljesen új, jól átgondolt tűelrendezés található,  – 10 tű egy sorban – az innovatív Precision Liner biztosítja a végső penetráció pontosságát. A bőrpenetráció pontos, meglepően fájdalommentes és minimálisan invazív.

  • A behatolás mélysége 0-1,5mm közötti skálán állítható
  • Másodpercenként 1500 ponton történő bőbe hatolás
  • Rugalmas kezelhetőség az arcbőr minden területén
  • Nincs fakír hatás
  • Gyengéd, fájdalommentes. Lerövidíti a gyógyulási időt, nem roncsolja, feleslegesen a bőrt.
  • Gyors munkát tesz lehetővé
  • Ergonomikus kezelőegység, súlya 120g
  • Csendes és rezgésmentes
  • Erős 4,5 Watt-os motor
Hogyan működik a micro-needling?

A mikro-needling a bőr öngyógyító mechanizmusait használja. Mikro finomságú tűk perforálják a bőrt tűhegynyi pontossággal, kis célzott sérüléseket okoznak az epidermiszben, amik „sebgyógyulás” jelzést adnak a testnek. Azonnal élet áramlik a „fáradt” szövetekbe, és beindul a kollagén és elasztin termelődés, illetve aktiválódik a testben lévő hyaluronsav.

Láthatóak azonnali eredmények már egy kezelés után is, azonban egy kezeléssorozatnak intenzív, tartós eredményekkel kell végződnie. A bőrrétegek hosszan tartó termelődéséhez és megújulásához szükséges egy teljes kezeléssorozat. A hosszan tartó hatásnak idő kell, hogy megfelelően kialakuljon.

KONCENTRÁLTABB – CÉLZOTTABB

A bizalom erősödik a bőr ellenőrzésével. Ezért minden SkinNeedler kezelésnél csak olyan összetevőket használunk, amik alkalmazkodnak a bőrhöz, és teljes biztonságot nyújt. Minden formula KONCENTRÁLT, ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐKET tartalmaz, amik különösen jól felszívódnak a bőrbe és ott fejtik ki hatásukat.

További információ: 

Reviderm Hungary

1118 Budapest, Budaörsi út 75./Homonnay u. 2-4.

(YACHT IRODAHÁZ)

+36 70 453 47 69


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail