A rövid haj volt a nyerő: 2017 legemlékezetesebb frizuraváltásai

Ami a nagy hajváltoztatásokat illeti, Hollywoodban többször megszaladt az olló a fodrászok kezében. A magyar sztárok idén kevésbé voltak bevállalósak, de azért egy-egy hajfestéssel ők is tudtak meglepetést okozni. Nézzük 2017 legnagyobb hajparáit!

Az év vége egyik meglepetése Selena Gomez volt, aki az American Music Awardson avatta fel szőke tincseit. Habár a barnát is imádtuk, kétségtelen, hogy ez a hajszín is nagyon jól áll a bájos énekesnőnek.

 

 

 

 

Kristen Stewart igazi kaméleon: március 7-én délután még vállig érő hajjal adott interjút akkor debütáló, Personal Shopper című filmje kapcsán, az esti premieren pedig már platinaszőke, tüsi hajjal jelent meg. A színésznő, aki már jó ideje a csodás modellel, Stella Maxwellel él együtt, legújabb filmszerepe miatt döntött a hajvágás mellett, habár a forgatókönyv ennyire drasztikus változást nem írt elő, ő mégis bevállalta. Az Underwater forgatása már véget ért, Kristen még kitart a rövid haj mellett.

Katy Perry és Orlando Bloom szakításának hírével egy időben vágatott új frizurát az énekesnő. Mindez március elején történt, majd áprilisban még egy lapáttal rátett az életérzésre, és bevállalta az egészen rövid fazont is. Ami a hajszínét illeti, azóta a szőke különböző árnyalataiban pompázik, a szőkésbarnától a platináig.

A modellből színésznővé avanzsált Cara Delevingne nagyon meglepte rajongóit, amikor tavasszal kopaszra nyiratkozott. A drasztikus “frizuraváltásra” a Life In A Year című filmben nyújtott szerepe miatt volt szükség. A forgatás után természetesen növeszteni kezdte a haját: láttuk azóta szőke buzz cut frizurával, és valamivel hosszabb barna tincsekkel is.

A rövidre nyiratkozók sorát Kate Hudson zárta júliusban. A 38 éves színésznő szintén egy munka miatt szabadult meg hosszú szőke tincseitől. A színésznő pár milliméteres új frizuráját meglepő módon az énekesnő, Sia posztolta először Instagram-oldalán. Azóta kiderült, hogy az énekesnő ezúttal új szerepben mutatja meg magát, Sister címmel forgat filmet, amiben állandó táncosa, Maddie Ziegler és Kate Hudson játsszák a főszerepet.

Forrás és fotók: life.hu

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail