Rugalmasítókezelés hyaluronnal – Anti-aging

A mai civilizált életben már szinte minden adott, hogy késleltessük az öregedési folyamatokat. Ilyenek például a higiéniás feltételek, ápolószerek, orvostudomány, mechanikus fejlesztések…

Azonban nőttek a civilizációs ártalmak is: a szmog, elektroszmog, stressz, antibiotikumokkal, szteroidokkal, hormonokkal kezelt termékek kívülre belülre. Ezzel együtt nőtt az örök fiatalság megőrzésének igénye, amiért mindent meg kell tenni.

„CÉLUNK: MEGŐRIZNI, AMIT A TERMÉSZET ADOTT, PÓTOLNI, AMIT MEGTAGADOTT ÉS MÉG SZEBBÉ TENNI, AMI MÁR MEGADATOTT!”

Ehhez hosszú távra kell gondolni, egészségtudatosabban kell élni. Ide tartozik a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás, helyes bőrápolás. Mindegyik piacon rengetegféle lehetőség van, így mindenkinek egyénre szabottan ki lehet alakítani a legmegfelelőbbet, hogy helyre állítsuk az adott problémát vagy éppen megelőzés szempontjából.

Az öregedési folyamatok beindulása

Szervezetünk kb. 20 éves korunkig „tökéletesen” működik, majd lassan elkezdenek lassulni a regenerációs folyamataink. Így kb. 30 éves kor környékére már egyegy szarkaláb megjelenik a szemek körül, mimikai ráncok mélyülnek, vízhiányossá, rugalmatlanabbá válik a bőr. Ezért nem kell azonnal orvoshoz rohanni, hiszen mi, kozmetikusok tudunk ajánlani látványos kezeléseket, otthoni ápolással kiegészítve.

Bőrmegújító kezelés
  • Első lépésként szabadítsuk meg a bőrt a szennyeződésektől, sminktől. Ehhez egy meggyet és kökényt tartalmazó arctejet, majd tonikot alkalmazzunk. A meggy magas E-, B-, C-vitamin és flavonoid tartalma miatt nagyon jó antioxidáns, vitaminizáló, bőrerősítő, amit kiegészít a kökény magas vastartalma, ami megköti az oxigént a bőrben, így javul a mirocirkulációja is.
  • Ezután az elhalt hámsejteket kell eltávolítani. Ehhez használjuk szőlő-őssejtet és szőlőmag-őrleményt tartalmazó peelinget. Finom krémes állagú alapban megtalálható az őssejt, resveratrol, ami képes újraéleszteni a bőrben található őssejteket. Ezen kívül tartalmaz még OPC-t (oligomerik proantocianidint), ami a kollagén és elasztikus rostok képzését beindítja. A szőlőmag-őrlemény olajsavjának köszönhetően lágyan, ám hatásosan távolítja el az elhalt hámréteget még az érzékeny bőrökről is.
  • Ezek után könnyebben be tudjuk vinni az anti-ageing hatóanyagokat. Használjunk hozzá egy hyaluronos és regeneráló hatóanyagos zselét, amit ultrahang segítségével juttassuk be a bőrbe.
A SZŐLŐ-ŐSSEJT RESVERATROL TARTALMA ÚJRAÉLESZTI A BŐRBEN TALÁLHATÓ ŐSSEJTEKET
  • Ezt interferenciás kezeléssel egészítsük ki, ami a bőr mélyebben fekvő izmait megtornásztatja, így remekül rugalmasít. A hyaluron, hyaluronsav Na-sója, ami a sejtek hidratáltságáért felelős, és „serpaként” viszi be magával a mellé rendelt hatóanyagokat.
    Ilyen a Ginkgo, ami magas flavonoid és ginkgolid tartalmának köszönhetően jó antioxidáns, regeneráló. A mályvamag erősíti a bőr védekező funkcióját, nyákanyag tartalma feltölti, a jukka szaponin, klorofil, enzim tartalma lágyítja a bőr struktúráját. A zsurló és a kalendula magas fitoösztrogén és flavonoid tartalma erősíti a bőr regeneráló képességét.
  • Ezek után jön a kézi masszást, ami a mai világban nem csak a kikapcsolódásról szól, hanem az ülő munka által kialakult izomcsomók finom lazításáról, és természetesen egyúttal a tápláló hatóanyagok beviteléről. Itt használjunk szintén hyaluron tartalmú anti-ageing terméket, hidratáló krémet.

A kezelés után feszes, élettel teli bőrrel távozik a vendégünk. Otthonra ajánljunk szérumot, habkrémet esetleg hidratáló és szemránckrémet, hogy otthon is megfelelően ápolhassa a bőrét. Jó szépítést, szépülést!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail