Scarlett Johansson sminktrükkjei

Scarlett Johansson az abszolút természetes szépség megtestesítője. Káprázatos szépségének titka, hogy mindig körültekintően választja meg a kozmetikumait és a sminkjét

A sminkelés előtt nagy gondot fordít az arctisztításra, hidratálásra, különösen tekintettel a szemkörnyék finom bőrének ápolására. Ahhoz, hogy tökéletes legyen az arcszerkezete, pórusminimalizáló bőrtökéletesítő krémet használ az alapozó alá. Ultrakönnyű HD minőségű folyékony alapozóval egységesíti bőre színét – írja Larion Oscar sminkmester a life.hu-n megjelent cikkében.

A természetes összetevőket részesíti előnyben, arcát kókuszolajban gazdag krémekkel kényezteti

Légiesen természetes orcáinak friss kinézete érdekében krémpirosítót használ,amit az arc közepétől a halánték irányába tesz fel kontúrmentesen, szépen összedolgozva az alapozóval. Ezután transzparens porpúderrel tökéletesíti a sminkjét. Igéző tekintetének titka, hogy finoman élénkíti szemöldökét szemöldökporral, amit száliránynak megfelelően kifésül, majd szemöldökspirállal fixálja a kósza szálakat. Szemhéjára fahéj árnyalatú matt szemhéjpúdert satíroz. Highlightot csak a szemzugban használ, hogy tiszta és ártatlan legyen a tekintete.

Illetve egy picit megbolondítja vele a kupidóívet is, ami ajkát még teltebbnek mutatja, majd jöhet egy kevés highlight az áll közepébe is, hogy még lágyabb legyen megjelenése.Az alsó szempillasor tövébe kintről befelé haladva, de csak a szemhéj közepéig szintén fahéj árnyalatú szemhéjpúdert satíroz, egy kis fekete mélyítéssel finoman összemosva a színeket. Kifelé vastagodó fekete tusvonallal teszi karakteresebbé szemét. Szempilláit dúsító fekete szempillaspirállal festi. Érzéki ajkát egy lágy, rózsás árnyalatú hidratáló ajakrúzzsal élénkíti.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail